Από τη στιγμή που ο Μαθιός Σταματάκης θα πάει και θα παραδοθεί για τον θάνατο του Λάζαρου στη σειρά Σασμός, ο Αντρέας, ο Τηλέμαχος και οι Μουντάκηδες, η οικογένεια δηλαδή του Λάζαρου, θα αρχίσουν να οργανώνουν σχέδιο εξόντωσης του πρώτου.

Συγκεκριμένα, θα πουν στον Γιάννο, να αναλάβει τον εξ’ αποστάσεως πυροβολισμό του Μαθιού με τουφέκι, την ώρα που αυτός θα βγαίνει από το κρατητήριο. Οι τέσσερις άνδρες θα έχουν μελετήσει καλά τις κινήσεις τους, όμως ο Αντρέας συνεχώς θα αντιδρά καθώς δεν θα εμπιστεύεται τον Γιάννο.

Ο τελευταίος πάντως όταν λάβει τη πληροφορία για το πότε βγαίνει ο Μαθιός από τη φυλακή, θα κρυφτεί σε μια τοποθεσία απέναντι από το τμήμα και θα ρίξει εναντίον του Σταματάκη δίχως έλεος. Για κακή του τύχη όμως, η σφαίρα θα βρει στην πλάτη την Ντίνα, η οποία θα ακούσει τον θόρυβο και θα σπεύσει να μπει μπροστά στον Μαθιό για να τον σώσει. Η αστυνόμος δεν θα κινδυνεύσει, όμως από εκείνη τη στιγμή θα αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για τον Αντρέα και την παρέα του, αφού είναι τα πρώτα πρόσωπα που θα μπουν στο στόχαστρο των αρχών για την δολοφονική επίθεση.

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

 

Όλες οι ειδήσεις

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος υπέρ Κουτσελίνη: Έτσι ειρωνεύτηκε την Μαίρη Συνατσάκη-Κανείς δεν είναι άγιος!

Άμπου Ντάμπι, Ντουυυυυ!!! Άγριος καβγάς στην F1 σε VIP πάρτυ

Η Γη της Ελιάς: Η Άννα τελειώνει τον Πότη-Θα τα διαλύσει όλα με τη νέα της δουλειά