Ο Σταύρος προσπαθεί να παραμείνει στη ζωή του Πετράκη στη σειρά Σασμός με κάθε τρόπο, ζητώντας από την Αργυρώ κάτι που θα της φέρει μεγάλο εκνευρισμό. Την παίρνει τηλέφωνο και της λέει ότι θέλει να βλέπει το παιδί, έστω και μέσω βιντεοκλήσης!

Τον αισθάνεται γιο του και δεν μπορεί να τον βγάλει από τη ζωή του. Η Αργυρώ τού λέει πως ο Πετρής έχει πια ηρεμήσει. Τον πηγαίνει σε παιδοψυχολόγο και η παρουσία του μόνο αναστάτωση θα του φέρει. Ο Σταύρος όμως είναι αποφασισμένος να μην κάνει πίσω.

Στο μεταξύ, ο Παύλος προτείνει στον Αστέρη να πει στη μητέρα του την αλήθεια για την πατρότητα του Πετρή και εκείνος έρχεται σε δύσκολη θέση. Η Καλλιόπη είναι άρρωστη και δεν θέλει να την αναστατώσει περισσότερο αυτή τη στιγμή με ένα νέο που μάλλον θα την τρομάξει παρά θα τη χαροποιήσει! Δεν ξέρουν όμως ότι την ίδια στιγμή η Καλλιόπη έρχεται αντιμέτωπη με τον Βαγγέλη, που είναι έτοιμος να της πει αυτό που όλοι τής κρύβουν…

Ο Μαθιός από την άλλη, δέχεται μια απρόσμενη επίσκεψη. Είναι ο Αντώνης, που πηγαίνει στο σπίτι του για να ρωτήσει αν… έχασε κάποιο όπλο τώρα τελευταία. Το ύφος του αστυνόμου τον κάνει να καταλάβει πως ο Φραγκιαδάκης ψάχνει ένα μικρό στοιχείο για να δέσει την υπόθεση της δολοφονίας του Στεφανή. «Μαθιό, ξέρω ότι εσύ σκότωσες τον Στεφανή» του λέει ο αστυνόμος και ο Σταματάκης τον κοιτάζει ατάραχος. Το ένστικτο του Αντώνη τον οδηγεί να επισκεφτεί έναν έναν τους Σταματάκηδες. Ξέρει πολύ καλά ότι το όπλο ανήκει στον Μαθιό, αλλά δεν ξέρει ακόμα πώς να το αποδείξει. Επιστρέφει όμως στο Τμήμα αποφασισμένος να λύσει την υπόθεση, έστω και αν αυτή που θα τον βοηθήσει θα είναι η Βασιλική!

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Εύα Αντωνοπούλου: Τέλος από τον ΣΚΑΪ; Εκεί πάει

Μελισσανίδης: «Ειδοποίησα με το γήπεδο της ΑΕΚ»

Αυτή η νύχτα μένει: Ανατροπή με την προβολή της σειράς