Ο Αστέρης αντιλαμβάνεται ότι η μητέρα του δεν θα κάνει πίσω στη σειρά Σασμός. Έτσι, αναλογιζόμενος τα λόγια της ψυχολόγου, ότι θα πρέπει σιγά σιγά να προετοιμάσουν την οικογένειά του ώστε να δεχτεί ομαλά το νέο της μέλος, της αποκαλύπτει αυτό που η ίδια η Καλλιόπη έτρεμε να ακούσει, ότι ο Πέτρος είναι δικός του γιος.

Ξαφνικά, όλο το παρελθόν περνά σαν ταινία μπροστά από τα μάτια της, η βεντέτα, το αιματοκύλισμα, ο θρήνος και, φυσικά, η βαριά κατάρα που έχει πέσει εδώ και χρόνια πάνω στις δύο οικογένειες και την οποία τώρα το ίδιο της το παιδί ήρθε να ξυπνήσει!

Δεν πιστεύει στα αφτιά της, αρχίζει να βλαστημά και δείχνει ανίκανη να διαχειριστεί το νέο. Ακόμα και ο Αστέρης, που ήξερε ότι δεν θα το έπαιρνε καλά, σαστίζει με την αντίδρασή της και απελπίζεται τελείως όταν τη βλέπει να σηκώνεται μέσα στη νύχτα και να τρέχει στο σπίτι των Βρουλάκηδων για να τα πει ένα χεράκι στον Παύλο. Προσπαθεί να τη συγκρατήσει, όμως είναι μάταιο.

Η Καλλιόπη είναι αποφασισμένη να τα βάλει με όλους όσοι επέτρεψαν ένα τέτοιο κακό και, επιπλέον, της έλεγαν ψέματα και την κρατούσαν στο σκοτάδι.

Ο Παύλος δέχεται το ξέσπασμά της χωρίς να αντιδράσει εξίσου έντονα. Ο ίδιος έχει αποδεχτεί την αλήθεια γιατί στην ουσία δεν είχε άλλη επιλογή, όμως δεν έχει σκοπό να αναλάβει ευθύνες που δεν του αναλογούν. Και επειδή φυσικά δεν καταφέρνει να δαμάσει την οργή της, η Καπετάνισσα τα βάζει με όλους: τη γιαγιά Ειρήνη, τον Μαθιό και, φυσικά, τη Βασιλική, που της έκρυβαν τόσο καιρό ένα τόσο σημαντικό γεγονός. “Ομως, την ίδια στιγμή που αυτή έχει κηρύξει τον πόλεμο σε όλους, ο παπάς καλεί την Αργυρώ και τον Αστέρη στην εκκλησία για να μιλήσουν. Κι εκεί, τους προτείνει το μόνο πράγμα που μπορεί να δώσει λύση στα διλήμματα που αντιμετωπίζουν αλλά και στο δράμα των οικογενειών τους, οι οποίες εδώ και δεκαετίες πνίγονται στο αίμα: το σασμό!

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

 

Όλες οι ειδήσεις

Έρωτας Φυγάς: Ανατροπή- Η Ελπίδα σώζει την Αθηνά από βέβαιο θάνατο!

Ένα κρίσιμο Σαββατοκύριακο για τη Mercedes F1

Η Γη της Ελιάς: Η απόφαση της Αθηνάς σοκάρει τον Λυκούργο-Ο Ορέστης προκαλεί ταραχή στη Μάνη!