Ο Τόλης, κρατώντας σαν άσο στο μανίκι το γράμμα του δολοφονημένου Κώστα στη σειρά Σασμός, πείθει την ανύποπτη καπετάνισσα να τον φιλοξενήσει στο σπίτι της και περνά ζωή χαρισάμενη εκτός φυλακής, φιλοδοξώντας να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή του.
Ο συγκρατούμενος του Αστέρη και φύλακας-άγγελός του στη φυλακή, ο ισοβίτης Τόλης Χρηστάκης, αποφυλακίζεται προσωρινά λόγω καλής διαγωγής, με απόφαση της Αιμιλίας. Η σύλληψη του Κώστα γιατο φόνο του Άγγελου Βρουλάκη και η γνωριμία του με τον Τόλη απέφερε καρπούς για τον ισοβίτη.

Ο Κώστας, γνωρίζοντας ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να δολοφονηθεί μέσα στη φυλακή και εφόσον γνώριζε ποιος είναι ο φονιάς του Στεφανή, άφησε στον Τόλη ένα γράμμα στο οποίο αποκαλύπτει ό,τι γνώριζε. Του ζητά σε περίπτωση θανάτου του να το δώσει στο δικηγόρο του. Όταν ο Κώστας δολοφονείται, ο Τόλης διαβάζει το γράμμα και καταλαβαίνει ποιος είναι ο δολοφόνος του Στεφανή.

Η Αιμιλία, υποψιαζόμενη πως ο Τόλης μπορεί να κρύβει μυστικά σχετικά με τη δολοφονία του Κώστα, αποφασίζει να επισπεύσει την αποφυλάκισή του, προκειμένου να συνεργαστεί με την αστυνομία. Να βρίσκεται, δηλαδή, σε ουδέτερο περιβάλλον, καθώς στη φυλακή κινδύνευε από τους ανθρώπους του Ευθύμη Φαρμάκη.
Ο Τόλης αποφυλακίζεται και επισκέπτεται την Καλλιόπη στην Άνω Ποριά, για να δει πώς θα χειριστεί τους Σταματάκηδες. Η Καλλιόπη τον καλοδέχεται και του ανοίγει το σπίτι της, γιατί στάθηκε στο παιδί της. Εκείνος τη θαυμάζει, περνάει καλά μαζί της και αφήνει κατά μέρος το σχέδιό του να αξιοποιήσει το γράμμα του Κώστα για να επωφεληθεί. Σχεδιάζει ν’ αγοράσει την καντίνα της Άσπας, κάνοντας μια νέα αρχή στην Άνω Ποριά, με την υποστήριξη των Σταματάκηδων.
Το γράμμα του Κώστα, όμως, κρύβει κινδύνους για τον Τόλη. Ο Αντώνης θέλει να τον στριμώξει για να μάθει τι μπορεί να του είπε ο Κώστας για τη δολοφονία του Στεφανή. Ο Ευθύμης θέλει να του κλείσει το στόμα, ανησυχώντας πως ίσως γνωρίζει ποιοι σκότωσαν τον Κώστα στη φυλακή. Αν μιλήσει, θα αποκαλυφθεί ότι οι άνθρωποι του Ευθύμη είναι υπεύθυνοι για το θάνατο του Κώστα και η αστυνομία θα φτάσει σε αυτόν και κατ’ επέκταση στον Παύλο. Ο Ευθύμης, όμως, ψάχνει και για λογιστή. Θα μπορούσε να κάνει πρόταση στον Τόλη να συνεργαστούν για να τον έχει από κοντά και να του κλείσει το στόμα… Ο Τόλης, όμως, επιμένει πως θέλει να αγοράσει την καντίνα της Άσπας…

 

Σασμός: Δείτε απόσπασμα από το τελευταίο επεισόδιο της σειράς του ALPHA

 

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Αυτός είναι ο εισαγγελέας που καλύπτει τις παρανομίες του Παύλου Βρουλάκη

Market Pass: Έρχεται το άνοιγμα της πλατφόρμας – Αυτά είναι τα ποσά!

Μάγισσα – ANT1: Όλα στον αέρα λόγω εκλογών