Η Μάγισσα του ΑΝΤ1 είναι μία από τις πολυαναμενόμενες σειρές που αναμένονται στο δεύτερο μισό της χρονιάς με όσα έχουν γίνει γνωστά για την υπόθεση να ενθουσιάζουν. Η σειρά των σεναριογράφων αλλά και του σκηνοθέτη από τις Άγριες Μέλισσες έχει οριστικοποιήσει τη συμφωνία της με τον ΑΝΤ1. Μάλιστα γνωστό έχε γίνει και μέρος του καστ με τα ονόματα της Έλλης Τρίγγου, της Κατερίνας Λέχου, του Τάσου Νούσια και του Γιώργου Γάλλου να εντυπωσιάζουν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της RealNews, η Μάγισσα ξεκινάει γυρίσματα τις πρώτες μέρες του 2023 με τη συμφωνία ανάμεσα στον ΑΝΤ1 και την εταιρεία παραγωγής να δεσμεύει για παράδοση των πρώτων 3 επεισοδίων μέχρι το τέλος του Μαρτίου.

Εφόσον συμβεί το παραπάνω οι σκέψεις του καναλιού είναι να ρίξει τη σειρά τη φετινή σεζόν περίπου τον Απρίλιο. Ωστόσο υπάρχει ένα μεγάλο θέμα στη μέση: οι εθνικές εκλογές!

Οι εθνικές εκλογές αναμένονται μέσα στους επόμενους μήνες χωρίς ωστόσο να είναι γνωστό το πότε ακριβώς θα πραγματοποιηθούν. Ο ορισμός της ημερομηνίας τους θα κρίνει πολλά για την έναρξη η όχι της Μάγισσας καθώς κανείς δε θέλει η σειρά να πέσει πάνω στην συγκεκριμένη χρονική περίοδο που όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στον πολιτικό κόσμο.

Όλες οι ειδήσεις

OPEN: Αλλαγές χωρίς τέλος – Μετακινούνται Περρής, Μπέζος, Κόκκινο Ποτάμι

Η Γη της Ελιάς: Ο Κίμωνας μαθαίνει την αλήθεια για τον εγκληματία πατέρα του!

Σασμός επόμενα επεισόδια: Τέλος Σοφία – Τάσος – Αυτό τους οδηγεί στον χωρισμό!