Ο Σασμός συνεχίζει το ίδιο καθηλωτικός και στον τρίτο του κύκλο. Μπορεί η βεντέτα μεταξύ Σταματάκηδων και Βρουλάκηδων να είναι χειρότερη από ποτέ όμως το φως στο τέλος του τούνελ θα αρχίσει να φαίνεται σιγά σιγά καθώς ο Αστέρης με την Αργυρώ τα βρίσκουν ξανά.

Την παράσταση στο φετινό κύκλο μπορεί να κλέβει ο Αντρέας Βρουλάκης με τα σκοτεινά του σχέδια όμως ταυτόχρονα οι εξελίξεις έρχονται και στις ζωές των υπόλοιπων πρωταγωνιστών.

Ένας από αυτούς είναι και ο Τόλης. Ο Θάνος Μπίρκος που υποδύεται τον Τόλη μίλησε στο TV24 για το ρόλο του και αποκάλυψε τι άλλο θα συμβεί σε αυτόν στη συνέχεια.

Ο Τόλης ψάχνει την αγάπη και τη συντροφικότητα και τη βρίσκει στο πρόσωπο της Λεμονιάς την οποία ερωτεύεται. Για κακή του τύχη όμως η Λεμονιά είναι ερωτευμένη με τον Τάκη.

Οι ελπίδες του Τόλη μπορεί να μοιάζουν ελάχιστες όμως τελικά όταν μαθαίνει τις απιστίες του Τάκη στην κοπέλα βλέπει τον τρόπο να την κάνει δική του. Ο Τόλης θα μπει στη διαδικασία να στήσει παγίδα στον Τάκη με τη βοήθεια κάποιων ηρώων που δεν περιμένουμε. Ο ηθοποιός μάλιστα σημειώνει ότι είναι πολύ έξυπνος ο τρόπος με τον οποίο θα εξελιχθούν τα πράγματα.

Όλες οι ειδήσεις

Famagusta: Η υπόθεση από το συναρπαστικό 2ο επεισόδιο

Το προξενιό της Ιουλίας: Το σχέδιο της Κατερίνης για Γρηγόρη και Φιλιώ

Survivor trailer 21/1: Φτάνουν οι νέες προσθήκες – Χαμός για τον πρώτο αγώνα ασυλίας – «Ήταν άσχημο πολύ»!