Ο Παύλος στη σειρά Σασμός, δίνει όρκο πάνω στον τάφο του Άγγελου για εκδίκηση και ο όρκος αυτός είναι πιο δυνατός από αυτόν που δίνει στη γιαγιά Ειρήνη. Την ίδια στιγμή μαθαίνει πως όσο έλειπε έγιναν γεγονότα που δεν τα περίμενε και ταράζεται!

O Αντώνης στήνει μια παγίδα στον Κώστα στη σειρά του ALPHA, με δόλωμα την Άσπα, που δέχεται να διακινδυνεύσει παρά τις αντιρρήσεις της Αργυρώς. Τα πράγματα γίνονται όπως  ακριβώς τα έχουν σχεδιάσει και ο Κώστας συλλαμβάνεται και μπαίνει στη φυλακή. Όμως αυτό δεν είναι αρκετό και κυρίως για την Άσπα, η οποία προσπαθεί να επηράσει το σοκ της παγίδευσης του Κώστα. Λίγο αργότερα και μετά από το μνημόσυνο του αγαπημένου της η Άσπα σε κακή ψυχολογική κατάσταση αισθάνεται την ανάγκη να πάει στο σπίτι του Άγγελου. Εκεί ανακαλύπτει ένα δαχτυλίδι και αμέσως καταλαβαίνει πωs ο Άγγελος ήταν έτοιμος να της κάνει πρόταση γάμου. Και μόνο στη σκέψη του και στην ιδέα ότι ο Κώστας για άλλα μια φορά της κατέστρεψε τη ζωή και την ευτυχία της παίρνει μια μεγάλη απόφαση. Σχεδιάζει πώς θα τον εκδικηθεί.

Λίγο αργότερα, η Άσπα επισκέπτεται στο σπίτι τον Παύλο και του ζητά να κάνει αυτό που ορκίστηκε. Να πάρει εκδίκηση για το θάνατο του Άγγελου.
Ο Παύλος είναι μπερδεμένος για τις επόμενες κινήσεις του και η Μαρίνα προσπαθεί να προλάβει τα χειρότερα.

Τελικά ο Παύλος αποφασίζει να στραφεί εκεί που είχε στραφεί και στη δολοφονία του Βασίλη Σταματάκη στη φυλακή, στον παλιό του φίλο τον Ευθύμη (Δημήτρης Αλεξανδρής). Την επόμενη μέρα ο Παύλος πηγαίνει στον Ευθύμη ο οποίος εκπλήσσεται που τον βλέπει και παίρνει μία επικίνδυνη εντολή. Να εξοντώσει τον Κώστα στη φυλακή.

Σασμός – Το ανεπίσημο τρέιλερ της Δευτέρας

 

Όλες οι ειδήσεις

Το Μουσικό Κουτί – ΕΡΤ: Αυτοί είναι οι πρώτοι καλεσμένοι καλεσμένοι της 2ης σεζόν

Καιρός – Αρναούτογλου: Δυνατοί βοριάδες – Πέφτει η θερμοκρασία

Παγιδευμένοι: Ο Σταύρος σφίγγει τον κλοιό σε Άννα και Δημήτρη