Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1 Παγιδευμένοι που προβάλλεται από Δευτέρα έως Τετάρτη στις 22:00, η ανακάλυψη του πραγματικού δολοφόνου συγκλονίζει την Άννα. Εκείνη μαζί με τον Δημήτρη θα πρέπει να βρουν άμεσα ακράδαντες αποδείξεις προκειμένου να τον ενοχοποιήσουν.

Ο Δημήτρης θα αναγκαστεί να θέσει την Άννα υπό κράτηση για να την προστατεύσει. Ένας άντρας με σκοτεινό παρελθόν ίσως μπορεί να βοηθήσει τον Δημήτρη να βρει τα στοιχεία που θα αθωώσουν τον Θοδωρή και θα οδηγήσουν τις έρευνες στον πραγματικό δολοφόνο. Ο Σταύρος βάζει για άλλη μία φορά στο στόχαστρο την Άννα και τον Δημήτρη.

Στο 13ο επεισόδιο και όσο ο πραγματικός ένοχος παραμένει ελεύθερος, θα βρεθεί ένας νέος μάρτυρας που θα δώσει και μία άλλη τροπή στις έρευνες. Η Άννα, ο Δημήτρης και ο Ανδρέας προσπαθούν να πείσουν τον Θοδωρή να μιλήσει. Ενώ η Άννα κι ο Δημήτρης προσπαθούν να βρουν περισσότερα στοιχεία για την σύλληψη του δολοφόνου, ο Σταύρος σφίγγει τον κλοιό γύρω τους. Για να ξεφύγουν υπάρχει μόνο ένας τρόπος. Κάτι που κανείς δεν φαντάζεται! Τι είναι αυτό που θα τους αφήσει όλους άφωνους;

Παγιδευμένοι: Δείτε το νέο τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Love Island: Αυτό είναι το (ποινικά) κολάσιμο Instagram της Κλαούντια Πένκα!

Καιρός – Αρναούτογλου: ΠΤΩΣΗ στη θερμοκρασία! – Οι Βοριάδες που αλλάζουν το σκηνικό – Που θα φτάσει ο υδράργυρος!

Όλοι μαζί και ο Μάνεσης μόνος του: Τα κόλπα που δεν έπιασαν και οι καταγγελίες κατόπιν εορτής-Ποιος φοβάται την AGB;