Ένας μυστηριώδης άντρας περπατά στους δρόμους της Άνω Πoριάς στη σειρά Σασμός. Είναι και αυτός Σταματάκης, όμως έχει χρόνια να τον δει το χωριό και να τον συζητήσει… Για την ακρίβεια, ήθελαν να τον ξεχάσουν, γιατί δεν ήταν και το… καλύτερο παιδί της οικoγένειας. Πρόκειται για τον αδελφό του Στεφανή, έναν σκοτεινό τύπο που μόλις έχει αποφυλακιστεί, έχοντας εκτίσει ακόμα μία ποινή του. Προορισμός του το σπίτι των Σταματάκηδων. Πηγαίνει να βρει τους συγγενείς του και θέλει να τον βοηθήσουν να βρει τον φονιά του αδελφού του! Και θέλει πολύ να τους ρωτήσει πώς μπορούν να κοιμούνται τα βράδια όταν τόσα χρόνια μετά ο δολοφόνος κυκλoφορεί ελεύθερος και εκείνοι δεν κάνουν τίποτα για να τον πιάσουν!

Ο Αστέρης, βλέποντας τον αδελφό του και τη Βασιλική στο νοσoκομείο και τον Νικηφόρο νευριασμένο και απόμακρο, καταλαβαίνει ότι κάτι τρέχει, δεν θέλει όμως να τους πιέσει και στέκεται διακριτικά στο πλευρό τους, προσπαθώντας να μάθει τι έχει συμβεί. Με το που πατάει το πόδι του στο χωριό, ο αδελφός του Στεφανή αντιλαμβάνεται πως οι συγγενείς του βρίσκονται σε μεγάλη ένταση. Αφού εκφράζει τα συλλυπητήριά του στη Βασιλική για τον χαμό του άντρα της, αμέσως ζητά να δει τον ανιψιό του. Ο Νικηφόρος όμως δεν θέλει πια να έχει καμία σχέση με τον Μαθιό και έχει επιλέξει να μένει μακριά. Η Βασιλική επικοινωνεί μαζί του και του ζητά να εμφανιστεί στον θείο του και, προς Θεού, να μην προδώσει το μυστικό του Μαθιού, γιατί θα χυθεί κι άλλο αίμα στην οικογένεια. Ο Νικηφόρος αναγκάζεται να παίξει θέατρο, με βαριά καρδιά.

Και ενώ ο Μαθιός προσπαθεί να ρίξει στάχτη στα μάτια του απρόσμενου επισκέπτη, την ίδια στιγμή η Καλλιόπη είναι σε αναμμένα κάρβουνα, αφού ο γιος της βρίσκεται ξανα σε κίνδυνο σύμφωνα με το Τηλέραμα.

Όταν ο αδελφός του Στεφανή μαθαίνει πως η Βασιλική παντρεύτηκε τον ξάδελφό τους, αρχίζει να καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά στην οικογένεια... Και θα κάνε, τα πάντα για να το ανακαλύψει, ακόμα και αν αυτό τον στείλει ξανά πίσω στη φυλακή! Τον αδερφό του Στεφανή θα υποδυθεί ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο οποίος μπαίνει στη σειρά ως γκεστ, για συγκεκριμένο αριθμό επεισοδίων, και θα φέρει εντάσεις, ρήξη και ενδεχομένως νέους φόνους!

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

 

Όλες οι ειδήσεις

Ασύλληπτο: Τόσα θα παίρνει ο Ντάνος την εβδομάδα για να μπει στο νέο Survivor!

Καιρός για μπάνια στη θάλασσα λέει ο Καλλιάνος – Που θα έχουμε πρόσκαιρες βροχές

Σασμός: Τέλος πασίγνωστη πρωταγωνίστρια για να πάει στην ΕΡΤ;