Θετικός είναι ο Ντάνος στη σκέψη να επιστρέψει στο Survivor. Άλλωστε, ήταν ιδέα του Ατζούν Ιλιτζαλί να βάλει και την Δήμητρα Βαμβακούση στο επόμενο Survivor λόγω… Γιώργου Αγγελόπουλου!

Είναι γνωστό πως τα δύο παιδιά είναι σε σχέση.  Αν λοιπόν έμπαινε η Δήμητρα στο Survivor αναγκαστικά θα έφερνε και τον Ντάνο, έστω ως έπαθλο επικοινωνίας ή έστω στις συζητήσεις που θα είχε η Δήμητρα με συμπαίκτες της! Το μόνο σίγουρο είναι πως θα είχαμε Γιώργο Αγγελόπουλο στο επόμενο Survivor.

Η έκπληξη είναι πως ο ίδιος ο Ντάνος, που είχε κλείσει την πόρτα του Survivor οριστικά θα επιδίωκε να επιστρέψει ως παίκτης στον Άγιο Δομίνικο! Ο Ατζούν επεδίωξε μια πρώτη επαφή με τον Γιώργο Αγγελόπουλο και τον είδε θετικό στο ενδεχόμενο επιστροφή του!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιώργος Αγγελόπουλος ζήτησε να αφήσουν απ’ έξω την σχέση του με την Δήμητρα Βαμβακούση και πως αν αυτός είναι ο λόγος που την θέλουν στο παιχνίδι τότε να το ξεχάσουν!

Βέβαια, το όνομά του πλέον δεν κάνει το ίδιο «γκελ» και αρκετές επαγγελματικές πόρτες κλείνουν. Ο ίδιος φέρεται να σκέφτεται πως μια επανεμφάνιση στο Survivor θα τον βοηθήσει. Σε επαφή που είχε με τον Ατζούν ζήτησε 15.000 ευρώ την εβδομάδα και φυσικά να είναι εκτός η Δήμητρα Βαμβακούση, ώστε να προστατέψει την σχέση του.

Από την πλευρά του ο Τούρκος παραγωγός χάρηκε πως για πρώτη φορά βλέπει φως με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, όμως ήταν ξεκάθαρος πως δεν πρόκειται να δώσει τόσα χρήματα!

Πηγή koubanezos.gr