Η Άνω Ποριά της σειράς Σασμός, βράζει μετά την αποκάλυψη της σχέσης του Αστέρη και της Αργυρώς. Η κοπέλα προσπαθεί να πείσει τον Παύλο να δώσει τόπο στην οργή, ενώ η Μαρίνα τον απειλεί ευθέως σε περίπτωση που πειράξει τον Αστέρη. Δεν θέλει με τίποτα να πάρει φωτιά και πάλι η βεντέτα που της στέρησε τον γιο της και τον Άγγελο. Τώρα τρέμει πως, αν μιλήσουν ξανά τα όπλα, κινδυνεύει η κόρη της!

Παράλληλα, ο Ευθύμης προσπαθεί να εμπλέξει τον Μανώλη στις παράνομες δουλειές του, την ίδια στιγμή που ο Αντώνης αναγκάζεται να πει στον Λευτέρη τη δική του εκδοχή για ό,τι συνέβη με τη γυναίκα του Ευθύμη, τη Ρέα, που σκοτώθηκε κατά λάθος από τα πυρά της αστυνομίας. Μέχρι τότε ο Ευθύμης ήταν ένας μικροαπατεώνας. Με τον θάνατό της όμως μαράζωσε και αποφάσισε να εκδικηθεί αυτούς που τη σκότωσαν, με οποιοδήποτε τίμημα!
Στο μεταξύ, ο Αστέρης παίρνει μια ριψοκίνδυνη απόφαση, οδηγώντας την Καλλιόπη στα όριά της. Αποφασίζει να φύγει από το πατρικό του και να ηρεμήσει από τις υστερίες της μάνας του. Δεν μπορεί να την ακούει να απειλεί την Αργυρώ και την οικογένειά της! Ζητά λοιπόν από την Στέλλα να τον φιλοξενήσει για μερικές ημέρες, μέχρι να δει τι θα κάνει.

Πηγαίνοντας προς το σπίτι της, έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον Παύλο. Εκείνος του λέει πως δεν τιμά τα παντελόνια του και πολύ γρήγορα η κουβέντα τους ξεφεύγει από τον έλεγχο και ο καβγάς ξεκινά…

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Κάνε ότι κοιμάσαι: Συλλαμβάνεται η Βικτωρία-Στα δύσκολα ο Νικόλας!

Στέφανος Τσιτσιπάς: Σαρωτικός κόντρα στον Γκρίκσπορ και άνετα στους «16» της Μελβούρνης (vids)

Μαύρο Ρόδο: Τέλος τα ράσα για την Ελισάβετ-Ο κλοιός γύρω από τον Βίκο σφίγγει!