Η Στέλλα αρνείται να παραδώσει τον Τόλη στον Φαρμάκη στη σειρά Σασμός και εκείνος δε διστάζει να της πει ότι θα μετανιώσει που δε συνεργάστηκε μαζί του. Όταν η δικηγόρος μαθαίνει ότι ο πατέρας της είχε ένα ατύχημα συνειδητοποιεί πως ο Φαρμάκης έκανε πράξη τα απειλητικά του λόγια γιατί τόσο η χρονική στιγμή όσο και ο τρόπος με τον οποίο έγινε το ατύχημα φωνάζουν ότι πρόκειται για μαφιόζικη προειδοποίηση.

Η Στέλλα παίρνει το μήνυμα και δε διστάζει να κατηγορήσει ευθέως τον Ευθύμη για το ατύχημα του Τάσου. Και ο Μαθιός όμως του τα έχει μαζεμένα για την πρόταση που έκανε στην Βασιλική. Η Καλλιόπη βλέποντας όλα αυτά δεν μπορεί να καθίσει με τα χέρια σταυρωμένα.

Από καιρό θέλει να ξεκαθαρίσει στον Φαρμάκη πως πρέπει να αφήσει τα κοπέλια της ήσυχα. Έτσι του κάνει μια επίσκεψη έχοντας μαζί το όπλο της. Ο Δημήτρης απειλεί τον Παύλο κρατώντας ένα γερό χαρτί στα χέρια του ενώ ο Σταύρος βλέποντας πως η κατάσταση του μικρού Πέτρου χειροτερεύει επικοινωνεί με τον αδερφό του για να του ζητήσει βοήθεια.

 

Ο Βαγγέλης με το που μαθαίνει ότι ο μικρός είναι άρρωστος υπόσχεται στον αδερφό του να τον βοηθήσει αν και του επαναλαμβάνει ότι το πιο σωστό είναι να επιστρέψει μαζί με το παιδί. Του εξηγεί πως αυτό που κάνει είναι μια τρέλα και δεν θα κερδίσει τίποτα αλλά ο Σταύρος είναι ανένδοτος.

Η Νάντια κάνει μία απρόσμενη πρόταση στην Τζένη ενώ ο Νικηφόρος μαθαίνει τι ζητάει ο Φαρμάκης από το Μανώλη. Ο Αστέρης βρίσκεται δίπλα στην Αργυρώ που αγωνιά για την εξαφάνιση του παιδιού. Ο Βαγγέλης με αφορμή την ασθένεια του μικρού είναι σε επαφή με τον αδερφό του και η Ντίνα δεν αργεί να υποψιαστεί ότι τον βοηθάει.

Την ίδια στιγμή η Αιμιλία πιέζει τον Τόλη να καταθέσει ό,τι γνωρίζει γιατί μόνο έτσι θα καταφέρει να γλιτώσει από τον Ευθύμη. Η γιαγιά καλεί οικογενειακό συμβούλιο για να αντιμετωπίσουν τις απειλές του Δημήτρη στον Παύλο.

Η Τζένη βλέπει πως η κατάσταση ξεφεύγει από κάθε έλεγχο και αποφασίζει να πει την αλήθεια για την εγκυμοσύνη. Μία συζήτηση όμως που έχει με την Βασιλική της αλλάζει τα σχέδια. Ο Ευθύμης ξεκαθαρίζει τους λογαριασμούς του με τον Πάνο και το Λευτέρη.

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA