Η Καλλιόπη πηγαίνει στην επιχείρηση του Ευθύμη στη σειρά Σασμός για να συναντήσει τον Βαγγέλη και να του ζητήσει να συνετίσει τον αδελφό του σε σχέση με την παραχώρηση της πατρότητας, όμως για κακή της τύχη θα πέσει πάνω στο αφεντικό του. Ο Φαρμάκης, αφού την κεράσει ένα ποτήρι από το νέο του κρασί, πάνω στην κουβέντα θα τη ρωτήσει πόσα ξέρει για τους γιους της και εκείνη χωρίς να το σκεφτεί θα απαντήσει με σιγουριά πως ξέρει τα πάντα.

Ο Ευθύμης τότε θα την αφοπλίσει ρωτώντας τη αν γνωρίζει ότι ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή και για του λόγου το αληθές λίγο αργότερα θα βάλει στο κινητό του να παίξει η ηχογραφημένη ομολογία του. Η Καλλιόπη θα τον απειλήσει πως αν ποτέ χρησιμοποιήσει αυτό το υλικό θα τον κάψει ζωντανό, όμως ο Ευθύμης δεν φοβάται.

Ο Μαθιός θα μάθει την ύπουλη κίνηση του οινοπαραγωγού και με τη σειρά του θα την αποκαλύψει στη Βασιλική, η οποία θα νιώσει το τέλος να πλησιάζει…

Εντωμεταξύ Άσπα και Παύλος συζητούν για τον θάνατο του Κώστα και για την εντολή θανάτου που έδωσε εκείνη στον θείο της, χωρίς να γνωρίζει ότι ο αγαπημένος της τους ακούει από τον επάνω όροφο του σπιτιού.

Από εκείνη τη στιγμή ο Μύρωνας κλονίζεται και την επόμενη μέρα μαζεύει τα πράγματά του και φεύγει από το σπίτι. Η Άσπα δεν θα χάσει χρόνο, θα πάει να τον βρει και εκείνος θα της αποκαλύψει πως άκουσε την κουβέντα τους αλλά πως δεν έχει πρόθεση να μιλήσει σε κανέναν για τη συμμαχία της με τον Παύλο. Όμως θα της ζητήσει χρόνο για να σκεφτεί, γεγονός που θα οδηγήσει την ξαδέλφη της Αργυρώς στο συμπέρασμα πως είναι καταραμένη και πως δεν θα στεριώσει με κανέναν άντρα ποτέ. Μάλιστα, πάνω στην απελπισία της, θα ρωτήσει τον παπα-Μιχάλη μήπως θα ήταν καλύτερα για όλους να πάει να κλειστεί σε μοναστήρι.

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

 

Όλες οι ειδήσεις

Αυτή η νύχτα μένει: Η Σοφία καίει την Νίτσα-Αποκαλύπτει ότι εκείνη σκότωσε τον Νώντα!

Επική κίνηση Χάαλαντ σε μικρό φίλο της Γιουνάιτεντ που ζήτησε να βγει φωτογραφία μαζί του! (vid)

Μαύρο Ρόδο: Η Κύρα επιστρέφει και συμμαχεί με τον Θέμη-Έτσι τρελαίνεται η Αλεξία!