Η φωτιά που έβαλαν οι Μουντάκηδες στη σειρά του ALPHA, Σασμός, εξαπλώνεται με ταχύτατους ρυθμούς στο αλουμινάδικο. Ο Αστέρης εγκλωβίζεται μέσα και δεν μπορεί να βγει, παρ’ όλες τις προσπάθειές του. Κι εκεί που όλα μοιάζουν να ‘χουν τελειώσει, ένας φύλακας – άγγελος θα γίνει ο σωτήρας του. Η Καλλιόπη διαισθάνεται το κακό που έχει συμβεί, παρ’ ότι όλοι προσπαθούν να της κρύψουν την αλήθεια, όπως και από τη Θοδώρα, για να μην ταραχτεί, στην κατάστασή της. Ο Αστέρης μεταφέρεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο. Η Αργυρώ και η Μαρίνα σπεύδουν στο πλευρό του.

Η Σάντρα βρίσκει την ευκαιρία να απολογηθεί για τα λάθη της. Τα νέα του χτυπήματος εξαπλώνονται ταχύτατα στην Άνω Ποριά. Ο Αντώνης, εξαγριωμένος, είναι αποφασισμένος να τιμωρήσει τους υπαίτιους. Ο παπα-Μιχάλης είναι αυτός που θα δώσει τη λύση, ως από μηχανής Θεός.

Ο Χρήστος εκδηλώνεται και προβαίνει σε μία ερωτική εξομολόγηση στη Στέλλα, που την εντυπωσιάζει. Εκείνη, ωστόσο, έχει ακόμη ενδοιασμούς για την πρόταση γάμου που εκκρεμεί. Ο Μανόλης σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να μη φύγει από την Άνω Ποριά, οδηγώντας τον Παντελή και την Άννα σε απελπισία. Μία κουβέντα του με τον Μαθιό και τη Βασιλική, θα δρομολογήσει εξελίξεις. Ο Αστέρης γλιτώνει από μία ακόμη απόπειρα εναντίον του, την ώρα που ο Μανούσος παραμένει άφαντος και οι Μουντάκηδες εστιάζουν στον επόμενο στόχο τους.

‘Ενα νέο τηλεφώνημα του Αντρέα από το εξωτερικό θα προβληματίσει τον Τηλέμαχο, την ώρα που η αδυναμία σύλληψης του Μανούσου, φέρνει τον Αντώνη στα όριά του. Κι ενώ ο Μαθιός κι η Βασιλική αγωνιούν για το επόμενο χτύπημα, ο εφιάλτης απέχει πολύ ακόμα από το να φτάσει στο τέλος του. Οι Μουντάκηδες ετοιμάζουν το επόμενο χτύπημα, εναντίον του Παύλου αυτή τη φορά, ενώ ο Ρούσσος Σταματάκης* επιστρέφει στο χωριό, και όλες οι ισορροπίες θα ανατραπούν.

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ

 

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 4/6 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 3η ασυλία;

Τριήμερο Αγίου Πνεύματος: Πότε είναι, για ποιους είναι αργία, πώς πληρώνεται

Σασμός: Αυτός έκαψε τον Αστέρη- Η Καλλιόπη σε πανικό