Η Στέλλα αντιδρά με απρόσμενο τρόπο στην πρόταση γάμου του Χρήστου στη σειρά του ALPHA, Σασμός. Το συμβούλιο στο σπίτι των Σταματάκηδων καταλήγει σε σημαντικές αποφάσεις, για την από κοινού αντιμετώπιση του κινδύνου που αποτελούν οι Μουντάκηδες. Δεν γνωρίζουν, ωστόσο, ότι ο εχθρός είναι άριστα ενημερωμένος και ετοιμάζει το ανελέητο χτύπημά του.

Η Αργυρώ και η Βασιλική αγωνιούν για την τύχη του Μαθιού και του Αστέρη, σε ένα ενδεχόμενο ξέσπασμα βίας στην Άνω Ποριά.

Ο Τηλέμαχος μετακομίζει στου Παύλου, και μαζί με τον Βαγγέλη συνασπίζονται απέναντι στην επικείμενη απειλή. Τα σύννεφα συγκεντρώνονται όλο και περισσότερο πάνω από το χωριό, και οι εχθροπραξίες δε θα αργήσουν να ξεκινήσουν.

Η φωτιά που έβαλαν οι Μουντάκηδες εξαπλώνεται με ταχύτατους ρυθμούς στο αλουμινάδικο. Ο Αστέρης εγκλωβίζεται μέσα και δεν μπορεί να βγει, παρ’ όλες τις προσπάθειές του. Κι εκεί που όλα μοιάζουν να ‘χουν τελειώσει, ένας φύλακας – άγγελος θα γίνει ο σωτήρας του. Η Καλλιόπη διαισθάνεται το κακό που έχει συμβεί, παρ’ ότι όλοι προσπαθούν να της κρύψουν την αλήθεια, όπως και από τη Θοδώρα, για να μην ταραχτεί, στην κατάστασή της. Ο Αστέρης μεταφέρεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο. Η Αργυρώ και η Μαρίνα σπεύδουν στο πλευρό του.

Η Σάντρα βρίσκει την ευκαιρία να απολογηθεί για τα λάθη της. Τα νέα του χτυπήματος εξαπλώνονται ταχύτατα στην Άνω Ποριά. Ο Αντώνης, εξαγριωμένος, είναι αποφασισμένος να τιμωρήσει τους υπαίτιους. Ο παπα-Μιχάλης είναι αυτός που θα δώσει τη λύση, ως από μηχανής Θεός.

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 3/6 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 2η ασυλία;

Survivor: Νέος τραυματισμός και αγωνία για την Κατερίνα Δαλάκα – Τι συνέβη

Τατιάνα Στεφανίδου: Επαφές με το OPEN μετά το τέλος της από τον ALPHA