Ο γάμος τους στη σειρά Σασμός έγινε στην εκκλησία του χωριού, χοροστατούντος του παπα-Μιχάλη, με όλους τους ανθρώπους που τους αγαπάνε γύρω τους. Μόνο χαμόγελα, ευχές και τραγούδια ήταν γεμάτη εκείνη η μέρα που τελικά έγινε ο εφιάλτης της Μαρίνας. Ο άνθρωπός της έπεσε στην αγκαλιά της με μια σφαίρα καρφωμένη στο κεφάλι. Μπήκε στο νοσοκομείο, χειρουργήθηκε και όπως βλέπουμε στα επεισόδια που προβάλλονται αυτή την περίοδο, ο Αντώνης ξύπνησε, έχοντας όμως μετατραυματική αμνησία.

Λένε όμως πως η αγάπη όλα τα νικάει και η επιμονή της Μαρίνας να γίνει καλά, κινητοποίησε ακόμα και τη Σοφία, για να τον βοηθήσει να θυμηθεί. Σύντομα όμως, ο αστυνόμος της Άνω Ποριάς θα επιστρέψει και στα επαγγελματικά του καθήκοντα, αλλά κυρίως εκεί που ανήκει η καρδιά του, στο σπίτι της Μαρίνας.
Για πρώτη φορά μετά από καιρό, υπάρχει χαρά στο σπίτι των Βρουλάκηδων. Αφορμή θα σταθεί η επιστροφή του Αντώνη Φραγκιαδάκη από το νοσοκομείο. Η Μαρίνα βλέπει ξανά τη ζωή της με αισιοδοξία.

Και εκείνος όμως δεν θα κρύψει τη χαρά του που έφυγε από το νοσοκομείο. Η τελευταία μάλιστα για να γιορτάσει το γεγονός, και να ξορκίσει το κακό που έχει πέσει πάνω από την οικογένεια των Βρουλάκηδων τα τελευταία χρόνια, θα αποφασίσει να οργανώσει ένα μεγάλο γλέντι. Ο Αντώνης της λέει να μην κάνει τίποτα αλλά η Μαρίνα θα είναι ανένδοτη. Μαζί με την Αργυρώ και την Κατερίνα θα οργανώσουν την πιο όμορφη γιορτή για τον πιο σημαντικό άνθρωπο της ζωής της. Το γλέντι Θα γίνει φυσικά στο σπίτι τους από το οποίο δε, θα λείψει κανείς.

 

Σασμός: Δείτε απόσπασμα από τη σειρά του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

ΑΝΤ1: Σειρά αποκάλυψη με την Μαρία Καβογιάννη-Ένα ταξίδι μετά και πέρα από το θάνατο!

Tι πραγματικά ισχύει με Μαρτίνς και Ολυμπιακό

Η Γη της Ελιάς: Νεκρός ο Άρης-Τον βρίσκουν κρεμασμένο στο κελί του!