Ο Χρήστος πηγαίνει στο νοσοκοκομείο στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA, Σασμός, για να δει τη Στέλλα η οποία έχει συνέλθει αφού η δόση που της χορήγησε με την ένεση ο άγνωστος, δεν ήταν τόσο ισχυρή για να τη σκοτώσει, οπότε ο εισαγγελέας αντιλαμβάνεται ότι κάποιος του έστειλε ένα προειδοποιητικό μήνυμα.

Παράλληλα, Μαθιός και Βασιλική συνεχίζουν να ανησυχούν για τις προθέσεις του εισαγγελέα στο θέμα της δολοφονίας του Λάζαρου. Την ίδια ώρα, ο Τόλης γνωρίζει τη Λεμονιά στην Καλλιόπη που την τσεκάρει για να δει περί τίνος πρόκειται.

Στο μεταξύ όπως αναφέρει το Τηλέραμα, , η Σάντρα τσακώνεται με τον Βαγγέλη, που προσπαθεί να την αποτρέψει από το να ξανακυλήσει στον τζόγο, ενώ θυμώνει και με τον Παύλο, που τη ρωτάει αν της αρέσει κάποιος που δεν πρέπει.

Θοδώρα και Γιώργος έρχονται πιο κοντά, ενώ η Αργυρώ με την Αστέρη φαίνεται να ξαναβρίσκουν τις ισορροπίες τους. Μια απροσδόκητα δυσάρεστη είδηση όμως φτάνει από τις φυλακές όπου κρατείται η Εύα.. Και ενώ συμβαίνουν αυτά ο Χρήστος και η Στέλλα εκφράζουν τα συναισθήματά τους και συμφωνούν να πάνε τη σχέση τους βήμα βήμα. Γρήγορα όμως βρίσκονται στο σπίτι της όπου εκείνος της μαγειρεύει, και προτού το καταλάβουν πέφτουν στο κρεβάτι και περνούν μια βραδιά ερωτικού πάθους!

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 12-4 spoiler: Ποια ομάδα θα πάρει τις περισσότερες ασυλίες μετά την ένωση;

Το πρόγραμμα για το MotoGP Grand Prix της Αμερικής

Το Προξενιό της Ιουλίας: Τέλος τα ψέματα- Αποκαλύπτεται η σχέση Στάσας και Κωστή