Η Στάσα στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA, Το Προξενιό της Ιουλίας, ανησυχεί για την εξέλιξη της υπόθεσης του Ρήγα και ζητάει από την Ιουλία να τα βρει με τον Γιωργίκη και να μην του πάει κόντρα σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή. Ανήσυχη όμως για την τύχη του αγαπημένου της είναι και η Βαγγελίτσα, αφού δεν ξέρει τι θα τους ξημερώσει αύριο. Το κορίτσι νιώθει να χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του όσο ο κλοιός στενεύει γύρω του.

Οι ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση του Ρήγα φέρνουν καινούριες ανατροπές και ενώνουν ξανά την οικογένεια Σκούταρη, αφήνοντας παράλληλα ελεύθερο το πεδίο στον Γιωργίκη Προβιό να περνάει ευχάριστες στιγμές στην αγκαλιά της Δέσπως. Η στάση που κρατάει όμως ο Στασινόπουλος απέναντι στον Ρήγα και η ποινική εξέλιξη της υπόθεσής του δυναμιτίζει την ατμόσφαιρα στο σπίτι του Στασινόπουλου που, εκτός απο τπ Φιλιώ και την Κατερίνη, έχει τώρα να αντιμετωπίσει πια αντιδράσεις και της μικρής του κόρης. Ετσι εκείνος καταφεύγει στην γνώριμη πια αγκαλιά της Στάσας.

Αφού κάνουν έρωτα, εκείνη του λέει ότι πρέπει να βοηθήσει το παιδί  της αφού μόνο εκείνον έχει και αυτός, της υπόσχεται ότι θα το κάνει αν και η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης και δε θα μπορεί να κάνει και πολλά.

Οι βραδινές όμως επισκέψεις του Κωστή στο σπίτι της Λάρισας θα πέσουν στην αντίληψη ενός προσώπου που δεν θα έπρεπε ποτέ να μάθει το μυστικό της χήρας και του διοικητή και δεν θα κρατήσει το στόμα του κλειστό. Το νέο για τη μυστική σχέση Στασινόπουλου και Στάσας αρχίζει να διαδίδεται στη μικρή τοπική κοινωνία και δημιουργεί αναταραχές σε όσους σιγά-σιγά αρχίζουν να υποψιάζονται την πραγματικότητα.

Η Κατερίνη με τη σειρά της νιώθει ότι ο άντρας της έχει εδώ και καιρό απομακρυνθεί από εκείνη και ίσως υποψιάζεται κάποια εξωσυζυγική σχέση αλλά δεν μπορεί να υποψιαστεί ότι την απατά με τη Στάαα. Όμως η αλήθεια δε θα αργήσει να φανερωθεί!

 

Το Προξενιό της Ιουλίας: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 11/4 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για το έπαθλο επικοινωνίας;

Ο Andretti ανοίγει ένα υποκατάστημα στο Silverstone και το όνειρο για την F1 δεν σταματά

OPEN: Δύο νέα ριάλιτι έρχονται στο κανάλι- Τι ετοιμάζει ο Νίκος Κοκλώνης;