Ο Αντώνης προσπαθεί να ξετυλίξει το κουβάρι του τι πραγματικά συνέβη στο μαντρί και στη σειρά Σασμός. Μόλις ο Μαθιός συνέρχεται, του λέει πως αυτοπυροβολήθηκε κατά λάθος, αλλά ο αστυνόμος έχει τις αμφιβολίες του. Αργότερα ο Διακομανώλης τού λέει πως είδε τον Νικηφόρο να κατεβαίνει από το μαντρί εκείνη τη μέρα. Μαζί με τον Γιώργο πηγαίνουν να βρουν τον Νικηφόρο, που βρίσκεται στο σπίτι με τον Μανώλη, με τον τελευταίο να είναι γεμάτος μελανιές. Τα δύο αγόρια παραδέχονται πως καβγάδισαν, αλλά τώρα όλα είναι εντάξει μεταξύ τους. Ο Φραγκιαδάκης ρωτά τον Νικηφόρο αν τη μέρα του πυροβολισμού του Μαθιού ήταν στο μαντρί. Εκείνος με ευκολία το αρνείται, αλλά δεν τους πείθει… Κάτι κρύβει και θα το ανακαλύψουν!

Εντωμεταξύ εκτός ελέγχου φαίνεται να βρίσκεται ο Νικηφόρος ! ‘Οσο περνούν οι μέρες, ο θυμός του, αντί να καταλαγιάζει, ολοένα και φουντώνει. ‘Οταν μάλιστα κρυφακούει την Καλλιόπη να λέει πως ο Παύλος έδωσε την εντολή δολοφονίας του Βασίλη Σταματάκη στη φυλακή, αρπάζει το όπλο του και πηγαίνει να τον βρει στο καφενείο. Εκεί οι δύο άντρες έχουν μια πολύ έντονη κουβέντα σύμφωνα με το Τηλέραμα.

Ο Βρουλάκης αρνείται τα πάντα, γεγονός που εξοργίζει τον Νικηφόρο περισσότερο. Ο νεαρός βγάζει το όπλο του και απειλεί τον Παύλο. Πριν πυροβολήσει, ο Λάζαρος τον σημαδεύει με το όπλο του και του ρίχνει! Ο Νικηφόρος σωριάζεται στο πάτωμα και ξεψυχά... Το χωριό βυθίζεται στο πένθος, το αίμα ποτίζει τις ψυχές όλων και η εκδίκηση είναι πια μονόδρομος…

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Ο Μαθιός συνέρχεται-Τι θα κάνουν με τον Αντρέα;

F1: Top 5 οδηγών και Top 10 στιγμών στο Ιαπωνικό GP

Η Γη της Ελιάς: Ο Ορέστης ανακαλύπτει μία νεκρή γυναίκα-Στο νοσοκομείο με καρδιακό επεισόδιο ο Δημοσθένης!