Ο Γιώργος συγκινείται και κοιτάζει δακρυσμένος τη μέλλουσα γυναίκα του στη σειρά του ALPHA, Σασμός καταλαβαίνοντας πως με αυτή θέλει να περάσει την υπόλοιπη ζωή του. Και η Θοδώρα όμως είναι πιο ερωτευμένη από ποτέ και φροντίζει ο άντρας της ζωής της να το καταλάβει και να νιώσει την ασφάλεια που τόσο καιρό αναζητούσε από εκείνη. Αμέσως μετά τον σύντομο πολιτικό γάμο τους, με μάρτυρες τον Αντώνη και τον Μανώλη, το ζευγάρι φτάνει στο καφενείο του Παντελή, στην πλατεία του χωριού, και ξεκινά το οικογενειακό γλέντι σύμφωνα με το Τηλέραμα.

Η Μαρίνα στέκεται στο πλευρό του άντρα της, έχοντας πια βάλει στην άκρη τα όσα άσχημα ένιωθε για τη Θοδώρα, ενώ ακόμα και ο παπα-Μιχάλης γλεντά με τη χαρά τους, παρότι δεν έκαναν θρησκευτικό γάμο.
Ο Γιώργος και η Θοδώρα περνάνε την πρώτη νύχτα του γάμου τους κάπως… ανορθόδοξα. Επειδή δεν θέλουν να κοιμηθούν μαζί στο ίδιο κρεβάτι, η Θοδώρα τού λέει πως εκείνη θα πάει στον καναπέ, κάτι που ο Γιώργος δεν δέχεται, αλλά τελικά τον πείθει. Μέσα στη νύχτα η νύφη ξυπνάει για να φτιάξει ένα ρόφημα, και ο Γιώργος, που την ακούει, πηγαίνει και τη βρίσκει στην κουζίνα. Οι δυο τους έρχονται κοντά, αγκαλιάζονται, μοιράζονται ένα παθιασμένο φιλί και καταλήγουν να κάνουν έρωτα.

Το ίδιο βράδυ η Θοδώρα τού μαγειρεύει και τώρα όλα δείχνουν να πηγαίνουν πολύ καλύτερα.
Η Θοδώρα μετά την επανασύνδεσή της με τον Γιώργο πετάει στα σύννεφα. ‘Ένα τηλεφώνημα όμως θα την επαναφέρει στην πραγματικότητα. Είναι από το ίδρυμα και έχουν να της πουν πολύ δυσάρεστα νέα. Η κοπέλα καταρρέει στην είδηση ότι πιθανότατα δεν θα καταφέρουν να υιοθετήσουν το μωρό και τρέμει τη στιγμή που θα το πει στον αγαπημένο της, φοβούμενη κατά πόσο αυτό θα αλλάξει για ακόμα μία φορά τη σχέση τους. Το μωρό δεν θα φτάσει ποτέ στα χέρια τους, ίσως όμως η ζωή να έχει γράφει ένα καλύτερο σενάριο για τους δύο ερωτευμένους…

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Ψυχοκόρες: Η Βασιλική στην εξορία- Χάνει το μωρό από τα βασανιστήρια!

Ολυμπιακός – Φιορεντίνα: Τελικά θα δώσει ο Δημήτρης Μελισσανίδης το κύπελλο του Conference League στον Βαγγέλη Μαρινάκη αν κερδίσει ο Ολυμπιακός

Fanagusta: Τέλος Μάικλ και Σιμώνη- Εκείνη τον εγκαταλείπει