Τη στιγμη που η οικογένεια Σταματάκη δοκιμάζεται σκληρά λόγω του χωρισμού της Βασιλικής από τον Μαθιό στη σειρά Σασμός, ένα άλλο ζευγάρι αποφασίζει να σταθεί στα πόδια του για πρώτη φορά. Ο Αστέρης και η Αργυρώ παίρνουν μια γενναία απόφαση για τις ζωές τους αλλά κυρίως τη ζωή του παιδιού τους, του Πετρή, που θέλουν να ζήσει και να μεγαλώσει σε μια φυσιολογική οικογένεια.

Αγανακτισμένοι από τα σχόλια των δικών τους ανθρώπων και την εμμονή να βάλουν τέρμα στη σχέση τους, εκείνοι μιλούν στον παπα-Μιχάλη και πιο συγκεκριμένα του ζητούν να τους παντρέψει, χωρίς όμως να πει σε κανέναν τίποτα.

Ο παπάς δεν θα μπορούσε παρά να δεχτεί με χαρά να είναι κοντά τους σε αυτή την τόσο σημαντική στιγμή της ζωής τους. Τους λέει ότι η χαρά του είναι μεγάλη και δηλώνει σίγουρος πως αυτό  το μυστήριο θα φέρει την αγάπη και την ομόνοια ανάμεσα στις δύο οικογένειες! Αφού τους ευλογεί με μεγάλη χαρά, θα ορίσουν την ημερομηνία του γάμου τους.

Μόνοι τους, οπως τότε που γνωρίστηκαν στην Αυστραλία, Θα βρεθούν στο ιερό της εκκλησίας για να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας αγάπης. Μαζί τους θα έχουν και τον μικρό Πετρή, ο οποίoς έχει αρχίσει να δένεται με τον βιολογικό του πατέρα και να ξεχνά, όπως είναι φυσικό, την παρουσία του Σταύρου.

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ LIVE CASINO ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ!

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης σε μεγάλα μπλεξίματα-Παντρεύεται πάλι την Αρετή;

Ξέρει τι θέλει ο Ολυμπιακός;

Μαύρο Ρόδο: Ο Λευτέρης κάνει φασαρία στον Γεράσιμο- Του ζητά να απομακρυνθεί από την Ελισάβετ