Αέρας ανησυχίας πλανιέται πάνω από το χωριό στη σειρά Σασμός, την ίδια ώρα που οι έρευνες για τον εντοπισμό του Φαρμάκη παραμένουν άκαρπες. Ο Γιώργος που έχει βάλει σκοπό στη ζωή του να δει τον Φαρμάκη πίσω από τα κάγκελα της φυλακής, λέει στον Αντώνη ότι είναι σαν να άνοιξε η γη και να τον κατάπιε ενώ ο αστυνόμος λέει πως είναι σίγουρος πως όλα τα έχει μελετημένα και ότι πλέον θα έχει φύγει μακριά!

Την ίδια ώρα ο Παύλος καταρρέει, ενώ η ανησυχία για το άνοιγμα και πάλι της βεντέτας μεταξύ των δύο οικογενειών εντείνεται, αφού ένας άνθρωπος από το παρελθόν κάνει την εμφάνισή του. Και αυτός είναι ο Αντρέας Βρουλάκης, ο ξάδελφος του Παύλου που τα τελευταία χρόνια ήταν σε φυλακή της Τουρκίας.

Λίγο αργότερα η Στέλλα επιστρέφει στο σπίτι της αναζητώντας απαντήσεις για τον Ευθύμη. Δεν μπορεί να δεχτεί εύκολα πως έχει φύγει από την Κρήτη και δεν της έχει μιλήσει. Στο αστυνομικό τμήμα πάντως, παράλληλα με την περίεργη εξαφάνισή του, προσπαθούν να ξετυλίξουν και το κουβάρι τού τι πραγματικά συνέβη εκείνη τη μέρα στο μαντρί με τον Μαθιό.

Στο μεταξύ, το μένος του Νικηφόρου δεν έχει τέλος και αυτό κινητοποιεί τη Βασιλική στο να κάνει τη μεγαλύτερη αποκάλυψη της ζωής της. Καλεί τον γιο της στο δωμάτιο του Μαθιού και εκείνος φυσικά αντιδρά. Του ζητάει να πάει πιο κοντά αλλά εκείνος την παρακαλεί να μη βρίσκεται δίπλα στον φονιά του πατέρα του. Τότε η μητέρα του θα του πει ότι κάνει λάθος  γιατί μπορεί να είναι ο φονιάς του Στεφανή, αλλά όχι του πατέρα του.

Εκείνος αναρωτιέται μέχρι που η Βασιλική χωρίς να χάσει άλλο χρόνο, του λέει ότι ο Μαθιός είναι ο πατέρας του!

Ο γιος της βγαίνει από το δωμάτιο με αργές κινήσεις, αφού δυσκολεύεται να διαχειριστεί τα νέα δεδομένα στη ζωή του, ενώ δεν αργεί να ρίξει σε όλους ευθύνες. Η Καλλιόπη έξω από το δωμάτιο του Μαθιού στο νοσοκομείο, παρατηρεί Αστέρη και Αργυρώ που είναι ντυμένοι στα άσπρα και καταλαβαίνει πως λίγη ώρα πριν οι δυο τους ετοιμάζονταν να παντρευτούν.

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

 

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Στο μοναστήρι ο Νικηφόρος-Γρίφος με την Καλλιόπη και το γάμο του Αστέρη!

Τι «χασάπης» είναι αυτός; Ίσως, το πιο βάναυσο φάουλ στην ιστορία

Η Γη της Ελιάς: Βόμβα-Μαρίνα και Μάνος χωρίζουν-Αυτός είναι ο λόγος!