Η Βασιλική και ο Μαθιός της σειράς Σασμός, δεν θα πάψουν να συναντιούνται αφού ο γιος της Καλλιόπης δεν θα μπορεί να δεχτεί το γεγονός ότι μπορεί να τον βγάλει από τη ζωή της. Κάθε φορά θα προσπαθεί να της εξηγήσει και κάθε φορά θα καταλήγει να πονάει ακόμα περισσότερο από την απάθεια που θα έχει το βλέμμα της. Σε μια από τις συναντήσεις τους όμως θα «σπάσουν» και οι δύο και το επόμενο πρωί θα τους βρει στο ίδιο κρεβάτι.

Εκείνος παραδομένος στα συναισθήματά του, εκείνη έτοιμη να εκραγεί από τον πόνο και τις σκέψεις που έχουν πλημμυρίσει το κεφάλι της, θα κάνουν έρωτα σαν να είναι η πρώτη φορά. Ενώ όμως ο Μαθιός θα κοιμάται ήσυχος νομίζοντας ότι έχει κάνει ένα νέο βήμα στη σχέση τους, τα πάντα γύρω του θα ανατραπούν ξανά αφού όταν σηκωθεί εκείνη θα έχει εξαφανιστεί!

Αρχικά ο Μαθιός θα νομίζει ότι η Βασιλική έφυγε για να πάει στο ξενοδοχείο για δουλειά, ωστόσο εκείνη δεν θα απαντάει στις κλήσεις του. Το μυαλό του όμως δεν θα πάει στο κακό. Στο μεταξύ η Καλλιόπη θα έχει πάει στο ξενοδοχείο για να της μιλήσει. Εκεί η Αργυρώ θα της πει ότι η Βασιλική κάλεσε νωρίτερα στο τηλέφωνο και είπε πως δεν θα έρθει γιατί αισθάνεται άρρωστη. Από εκείνη τη στιγμή όλα θα αλλάξουν ρότα.

Ο Μαθιός θα τρέξει στο σπίτι και θα δει ότι λείπουν τα πράγματά της. Οι κλήσεις στο κινητό της θα αρχίσουν να αυξάνονται, ενώ γρήγορα θα κινητοποιηθεί και ο Νικηφόρος που Θα λάβει στο κινητό του μήνυμα από τη μητέρα του που θα του εξηγεί ότι θέλει λίγο χρόνο μόνη της.

Μαθιός, Νικηφόρος, Καλλιόπη, Αστέρης και Αργυρώ θα αρχίσουν να την ψάχνουν μανιωδώς. Το πρώτο πράγμα που θα θέλουν να μάθουν θα είναι αν είναι καλά στην υγεία της φυσικά. Τελικά εκείνη θα επικοινωνήσει με τη Στέλλα, στην οποία και θα πει να σταματήσει τις διαδικασίες του διαζυγίου προσωρινά, γεγονός που θα φέρει χαμόγελα, τόσο στη δικηγόρο όσο και τον Μαθιό που θα το μάθει λίγο αργότερα.

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ LIVE CASINO ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ!

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Η Ευτυχία στα χέρια του Κουράκου-«Καρφώνεται» μόνη της για τη δολοφονία του Ανέστη!

Μύκονος: Βίντεο ΣΟΚ – Πόσο κοστίζουν δύο μερίδες πατάτες;

Survivor spoiler αποχώρηση 1/6: ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Αυτός αποχωρεί