Η Στέλλα θα πει στον Αστέρη στη σειρά Σασμός όταν μάθει πως κρύβεται πίσω από τη δολοφονία του Στεφανή, ότι κάθε φορά που σκεφτόταν τον Μαθιό, είχε στο μυαλό της έναν λεβέντη, έναν άντρα με τιμή και τελικά δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένας υποκριτής.  Μάταια θα προσπαθήσει να την κάνει να καταλάβει τους λόγους που τον οδήγησαν στο έγκλημα.

Η Στέλλα θα επιμείνει ότι υπήρχαν και άλλες λύσεις πριν πάρει τον νόμο στα χέρια του και τελικά θα του ανακοινώσει πως δεν θα αναλάβει την υπεράσπισή του. Η Στέλλα θα πει ότι έκανε μεγάλο αγώνα για να τον συγχωρέσει αλλά αυτουνού είναι αδελφός του και έτσι έπρεπε να κάνει αλλά εκείνη δεν έχει καμία υποχρέωση. Τέλος τονίζει ότι σε κανέναν δεν έχει!

Κανείς όμως από την οικογένεια Σταματάκη δεν θα δεχτεί την απόφασή της. Η Βασιλική, η Καλλιόπη ακόμα και η Αργυρώ θα μπουν στη διαδικασία να της εξηγήσουν. Όμως θα είναι αργά για τη Στέλλα, θα έχει απογοητευτεί…

Από την άλλη, ο εισαγγελέας της Κρήτης θα κάνει σε λίγο καιρό το μεγάλο βήμα. Θα ζητήσει από τη Στέλλα να βγουν και μάλιστα όχι για επαγγελματικό λόγο όπως εκείνη θα καταλάβει. Παρά την αρχική ταν αντίδραση καθώς θα περνάει μια πολύ δύσκολη μέρα, θα την πείσει και τελικά θα βρεθούν στο αγαπημένο της μαγαζί. Όπως θα τονίσει εκείνη, θα της κάνει πολύ καλό η συναναστροφή μαζί του και μάλιστα θα αποφασίσουν να κόψουν τον πληθυντικό όταν επικοινωνούν, μειώνοντας έτσι την απόσταση που τους χωρίζει. Λίγα ώρα αργότερα, ο καθένας από το σπίτι του, δεν θα μπορεί να βγάλει από το μυαλό του τον άλλον.

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Νίκος Μουτσινάς: Επιστρέφει στην τηλεόραση-Τι αποκάλυψε ο Χάρης Λεμπιδάκης

Survivor: Ο Χανταμπάκης έστειλε επικό δώρο στην Όλγα και «έριξε» το Twitter

Το Προξενιό της Ιουλίας: Στη φυλακή ο Επιφάνειος-Ο Γρηγόρης κάνει το μοιραίο λάθος!