Η ζωή στην επαρχία δεν είναι τελικά όπως την είχε φανταστεί η Σάντρα η κόρη του Δημήτρη Μαραθάκη στη σειρά του ALPHA, Σασμός. Η κοπέλα νιώθει να βαριέται και μέχρι να ανοίξει το κέντρο υγείας, ψάχνει τρόπους για να γεμίσει τις ώρες της.

Το πάθος της συχνά την οδηγεί στις χαρτοπαικτικές λέσχες, όμως καθώς δεν έχει την οικονομική άνεση για να τις επισκέπτεται συχνά, αποφασίζει να ζητήσει χρήματα από τους ανθρώπους του χωριού που ξέρει.

Πρώτος στη λίστα της θα είναι ο Βαγγέλης όπως αναφέρει το tv24, από τον οποίο και θα ζητήσει ένα μέρος του ποσού που είχαν κερδίσει. Εκείνος θα της αρνηθεί και θα της πει ότι χρειάζεται βοήθεια γιατί κι αυτός πέρασε από κει. Πάντως λεφτά δεν της δίνει.

«Δεν είσαι εντάξει», θα του φωνάξει η Σάντρα κι εκείνος θα της μηνύσει να μην τον κάνει τότε παρέα. Ο επόμενος που θα βρεθεί μπροστά της και θα ζητήσει χρήματα θα είναι ο πατέρας της, που ούτε καν μπορεί να φανταστεί πως η κόρη του έχει κυλήσει ξανά στον βούρκο της χαρτοπαιξίας. Σε εκείνον θα πει ψέματα ότι έδωσε πίσω τη φωτογραφική μηχανή που είχε αγοράσει από το κλεφτρόνι δήθεν για 100 ευρώ αλλά χωρίς να πάρει πίσω τα λεφτά της και όταν ο Δημήτρης της πει πως θα της δώσει εκείνος τα χρήματα, η κοπέλα θα του επιτεθεί.

Θα του πει ότι δεν της φτάνουν 100 ευρώ και είναι κακό να της δίνει λεφτά με το σταγονόμετρο.

Ο Δημήτρης θα σαστίσει μην μπορώντας να καταλάβει την έκρηξή της.
Κάνοντας η Σάντρα μια βόλτα στο χωριό θα συναντήσει τη γιαγιά Ειρήνη, η οποία μάλιστα δεν θα αισθάνεται καλά. Η κοπέλα θα της δώσει κάποιες βασικές συμβουλές για να νιώσει καλύτερα, ενώ Θα της υποσχεθεί πως θα περάσει από το σπίτι για να τη δει. Πράγματι, λίγη ώρα αργότερα η κόρη του Δημήτρη θα περνάει το κατώφλι του σπιτιού της γιαγιάς, η οποία όμως επίσης δεν θα έχει συνέλθει από την αδιαθεσία που ένιωθε νωρίτερα. Θα της πει ότι πήγε να τη δει αλλά εκείνη θα τρέμει και θα της ζητήσει να της πάει το σάλι της.

Η Σάντρα θα πάει στο δωμάτιο της γιαγιάς αλλά εκτός από το σάλι που θα βρει, θα της τραβήξει το ενδιαφέρον ένα περιδέραιο και άλλα πολύτιμα κοσμήματα που θα βρει στο κομοδίνο της γηραιάς γυναίκας, θα το πάρει στα χέρια της, θα το περιεργαστεί και αυτομάτως θα αρχίσει να σκέφτεται πως αν το κλέψει και το πουλήσει θα καταφέρει να πάρει ένα σοβαρό ποσό που θα της επιτρέψει να επισκεφθεί ξανά τη λέσχη και να επιδοθεί στα αγαπημένα της παιχνίδια.

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 18/4 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 4η ασυλία;

WEC 6h Imola 2024: πρόγραμμα, ζωντανή ροή, λίστα εκκίνησης

Ελένη Μενεγάκη: Τέλος από το MEGA- Όλο το παρασκήνιο