Η Μαρίνα, μαθαίνοντας ότι η Καλλιόπη εκτός εαυτού τρομοκράτησε τη γιαγιά Ειρήνη στη σειρά Σασμός αλλά και τους υπόλοιπους, πηγαίνει να τη βρει για να εξηγηθούν μια και καλή. Προσπαθεί να την πείσει ότι η αγάπη του Αστέρη και της Αργυρώς είναι αληθινή και το παιδί τους, το εγγόνι τους, θα έπρεπε να τη γεμίζει χαρά. «Ό,τι και να κάνουμε, είτε εσύ είτε εγώ, οι δυο τους έχουν αποφασίσει να ζήσούν μαζί για πάντα με το παιδί τους. Ας είμαστε στο πλευρό τους και μην αποζητάς πόλεμο», της λέει.

Λίγο αργότερα, ο παπα-Μιχάλης, αφού ούτε ο ίδιος γλίτωσε από το μένος της Καλλιόπης, καλεί την Αργυρώ και τον Αστέρη στην εκκλησία για να μιλήσουν και να βρεθεί λύση. Εκεί, τους προτείνει να κάνουν σασμό με το γάμο τους, ενώπιον Θεού και ανθρώπων, βάζοντας οριστικά τέλος στη βεντέτα των Βρουλάκηδων με τους Σταματάκηδες.

Το ζευγάρι, παρά τις αρχικές αντιδράσεις, αποφασίζει να παντρευτεί το γρηγορότερο δυνατό, καθώς η πρόταση του παπά είναι η μόνη που μπορεί να βάλει τέλος στο θανατικό.
Στο σπίτι του Αντώνη η Μαρίνα μπορεί, επιτέλους, να απολαύσει την αγάπη και την τρυφερότητα του άντρα της, μακριά από βεντέτες και προβλήματα. Την ίδια στιγμή, όμως, ο Ευθύμης ζητά από τον Βαγγέλη να δολοφονήσει εν ψυχρώ αυτόν που τον κυνηγούσε, παρότι τον έχουν πιάσει και εξουδετερώσει ως απειλή.

Στο μεταξύ, η Θοδώρα μαθαίνει από τον Λευτέρη την αλήθεια, ότι είναι μυστικός αστυνομικός, γεγονός που πλέον γίνεται γνωστό και στο οικογενειακό της περιβάλλον. Παράλληλα, στο σπίτιτης Βασιλικής και του Μαθιού, η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου μετά την οδυνηρή αποκάλυψη κι εκείνη τον πιέζει ασφυκτικά να της δώσει αμέσως διαζύγιο. Ο Αντώνης έχει επιστρέψει στη δουλειά, αποφασισμένος να ανακαλύψει την αλήθεια πίσω από την επίθεση εναντίον του.

Τα ευρήματα της νέας έρευνας στη σειρά Σασμός, ωστόσο, θα αποδειχτούν αναπάντεχα, αφού η Ντίνα ανακαλύπτει πως ο Βαγγέλης κρύβει περισσότερα. Η Τζένη, την ίδια ώρα, προσπαθεί να πει στον Νικηφόρο το μυστικό της, ότι πια είναι ζευγάρι με τον καλύτερό του φίλο, τον Μανόλη. Ο Ευθύμης εξακολουθεί να υποφέρει από παραισθήσεις, μη μπορώντας πλέον να ελέγξει τον ίδιο του τον εαυτό, καθώς η νεκρή γυναίκα του Ρέα έχει στοιχειώσει το μυαλό του. Το χρυσό βραχιόλι που στέλνει στη Στέλλα τη φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση και αναγκάζει τον Τάσο να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. “Οταν η Στέλλα τον επισκέπτεται για να του επιστρέψει το δώρο, ο Ευθύμης έχει ήδη έτοιμο και το κολιέ, που σκοπεύει να της προσφέρει. Η κατάσταση περιπλέκεται επικίνδυνα μεταξύ τους…

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA