Η Αργυρώ δίνει ραντεβού στον Αστέρη για να συναντηθούν στη σειρά Σασμός. Εχει αποφασίσει να του αποκαλύψει επιτέλους την αλήθεια για τον Πετράκη και νιώθει έπειτα από πολύ καιρό οτι μπορεί ξανά να κάνει όνειρα μαζί του. Εκείνος βρίσκεται καθ’ οδόν, όταν χτυπά το τηλέφωνό του. Είναι ο Σταύρος, ο οποίος του ζητά να πάει από το σπίτι του για ένα μερεμέτι.

Ο Αστέρης πέφτει στην παγίδα του και κάνει ένα λάθος το οποίο μπορεί να του κοστίσει μια ολόκληρη ζωή: αλλάζει κατεύθυνση και πηγαίνει πρώτα από κει… Την ίδια στιγμή, ο Φαρμάκης βρίσκεται πια σε θέση ισχύος.
Το γεγονός ότι σκότωσε τον Οδυσσέα γλιτώνοντας τον Λευτέρη από βέβαιο θάνατο του έχει χαρίσει έναν πολύτιμο σύμμαχο, οποίος είναι αποφασισμένος πια να κάνει τα πάντα για να τον προστατέψει. Ο Λευτέρης, άλλωστε, το ξεκαθαρίζει και στην Αιμιλία: από τη στιγμή που ο Ευθύμης του έσωσε τη ζωή, εκείνος δεν μπορεί να τον προδώσει. Μανόλης και Νικηφόρος, πάντως, χάρη στην παρέμβαση του Παύλου, έχουν απαλλαγεί και τυπικά πια από τα θερμοκήπια και βγαίνουν για να το γιορτάσουν.

Οσο για την Καλλιόπη, όταν ο Νικηφόρος αποκαλύπτει στον Μαθιό ότι το όπλο που βρήκε ο Μανόλης είναι πια στα χέρια του Βρουλάκη, αποφασίζει να αναλάβει δράση. Ο γιος της είναι στα πρόθυρα της κατάρρευσης και μόνο αυτή μπορεί πια να τον γλιτώσει. Έτσι, βρίσκει έναν τρόπο και τρυπώνει στο σπίτι του Παύλου. Όμως, ο Βρουλάκης επιστρέφει και τη βρίσκει μέσα. Την ίδια στιγμή, ο Μαθιός, στη σκέψη και μόνο ότι θα αποκαλυφθεί το έγκλημά του, παθαίνει κρίση πανικού και καταρρέει. Η Σοφία προσπαθεί να βοηθήσει τον Αντώνη να ανακτήσει τη μνήμη του, ενώ η Θοδώρα, που συνεχίζει να υποψιάζεται την Έλενα, μαθαίνει ότι ο Οδυσσέας την ξυλοκόπησε πολύ άγρια. Ο Αστέρης φτάνει ανυποψίαστος στο σπίτι του Σταύρου και καταλαβαίνει αμέσως ότι σίγουρα δεν τον φώναξε εκεί για ένα απλό μερεμέτι. Έξαλλος εκείνος αρχίζει να του αραδιάζει κατηγορίες για την Αργυρώ και ξαφνικά του λέει κάτι που αρχίζει να αντηχεί μέσα στο μυαλό του και δεν τον αφήνει να αναπνεύσει: «Ο Πετράκης είναι δικό σου παιδί, όχι δικό μου, και τόσο καιρό στο έκρυβε. Σου έλεγε ψέματα και σε κορόιδευε. Ακριβώς όπως έκανε και σε μένα!»

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Αυτή η νύχτα μένει: Ο Στρατής χαροπαλεύει!

Μάντσεστερ Σίτι – Μπάγερν Μονάχου: Το κανάλι μετάδοσης της αναμέτρησης

Σασμός: Μπαίνει η Καίτη Γαρμπή στη σειρά;