Ο Αντρέας στη σειρά Σασμός του ALPHA, θα καλέσει την Αργυρώ στο κινητό και θα της πει να συναντηθούν για να συζητήσουν κάτι σοβαρό. Εκείνη θα πάει αλλά δεν θα αργήσει να ταραχτεί αφού ο θείος της θα της αποκαλύψει πως η οικογένεια του Αστέρη κρύβει ένα μεγάλο μυστικό. Και αυτό είναι η δολοφονία του Στεφανή από τον Μαθιό, πληροφορία που εκείνος θα έχει μάθει από την Εύα.

Η Αργυρώ θα αντιδράσει αμέσως. Εκείνη τότε έξαλλη του λέει πως έπρεπε να καταλάβει εξαρχής πως θα της έλεγε κάτι με κακό σκοπό! Ωστόσο, του λέει ότι τζάμπα χαλάει το σάλιο του και ότι απλά είναι ένας παλιάνθρωπος που δε θέλει να τον ξαναδεί!

Ομως τις κουβέντες του θα μοιραστεί λίγο αργότερα με τον Αστέρη. Η σιωπή του θα την κάνει να καταλάβει πως ο θείος της τελικά είχε δίκιο. Ο Μαθιός έχει όντως σκοτώσει τον Στεφανή Σταματάκη!

Η Αργυρώ δεν μπορεί να πιστέψει πως ο αγαπημένος της ήξερε για το φόνο και κάλυπτε τον αδερφό του. Ο Αστέρης θα της πει πως ήταν αίμα του και ότι αυτός ήταν ο λόγος που απομακρύνθηκε από την οικογένειά του.

Του ζητά να τον καταδώσει και εκείνος της λέει πως τώρα που είναι έγκυος η Βασιλική, δεν μπορεί να την εγκαταλείψει!

Η κόρη της Μαρίνας επιμένει κι εκείνος της λέει ας το κάνει εκείνη. Μάλιστα η νεαρή γυναίκα λέει πως θα τον καταδώσει. Το ζευγάρι απομακρύνεται με οργή και δεν μπορεί να ξέρει τι θα επακολουθήσει ενώ ο Μαθιός είναι σίγουρος ότι η Αργυρώ θα τον καταδώσει!

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Το Ναυάγιο: Θύμα απαγωγής ο Πέτρος-Αυτός εκβιάζει τον Άγγελο!

Μίκαελ Σουμάχερ: Ο δικηγόρος του αποκαλύπτει γιατί δεν ενημερώνουν για την κατάσταση του θρύλου της F1

Η Μάγισσα: Ο Μάρκος χαροπαλεύει-Πίνει το δηλητήριο που έριξε η Μεταξία για τη Θεοφανώ!