Οι ώρες κυλούν αργά και βασανιστικά στο κελί για τη Βασιλική στη σειρά του ALPHA, Σασμός, που κάνει μαύρες σκέψεις για το μέλλον της. Παράλληλα, η Θοδώρα τρέμει μήπως ο Γιώργος βρει τον μπελά του επειδή αλλοίωσε το τεστ DNA της Βασιλικής.

Στο Τμήμα, ο Γιώργος έχει μια συζήτηση με τον Αντώνη και καταλαβαίνει ότι τα χειρότερα είναι μπροστά. Ο ασκός του Αιόλου έχει ανοίξει από τον Γιακωβάκη και καμία πράξη, ανεξαρτήτως κινήτρου, δεν θα μείνει ατιμώρητη. Στο μεταξύ, ένας τύπος ντυμένος με αστυνομική στολή περνάει απαρατήρητος στο Τμήμα και κατευθύνεται προς το κρατητήριο. Φτάνει στο κελί όπου κρατείται η Βασιλική και της λέει: «Εχεις χαιρετίσματα από τον Λάζαρο. Περιμένει τους δικούς σου να του κάνουν παρέα».’Εντρομη, βάζει τις φωνές. Στο Τμήμα δημιουργείται αναστάτωση και όλοι τρέχουν να δουν τι συνέβη.

Η Βασιλική, μετά την εισβολή που δέχτηκε στο κελί, δεν μπορεί να ηρεμήσει με τίποτα, αφού ξέρει ότι η οικογένειά της κινδυνεύει ανοιχτά. Η Καλλιόπη σπεύδει να βρει τον Γιακωβάκη και του λέει πως η Βασιλική δεν σκότωσε κανέναν και πως με τη σύλληψή της κινδυνεύουν όλοι!

Ο εισαγγελέας σκέφτεται ότι πρέπει να προσφέρουν προστασία στους Σταματάκηδες και στους Βρουλάκηδες. Δίνει αμέσως εντολή στην Ντίνα και στον Μύρωνα να καταστρώσουν ένα σχέδιο φύλαξης όλων των μελών των δύο οικογενειών. Λίγο αργότερα στο Τμήμα φτάνει ένα γράμμα που είχε γράψει η Εύα πριν πεθάνει στο κελί της. «Την αγαπάω τη ζωή μου, όπως και την ελευθερία μου. Και δεν Θα μείνω για πολύ εδώ μέσα. Όταν θα διαβάζετε αυτό το γράμμα, εγώ θα ‘χω πετάξει σαν το πουλάκι απ’ το κλουβί! Είναι όλα οργανωμένα από τους δικούς μου» γράφει, και ο Αντώνης με τον Γιώργο συμφωνούν ότι πρέπει άμεσα να βρουν ποιος την καθάρισε.

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Το Ναυάγιο: Η Λίνα δέχεται να παντρευτεί τον Όθωνα- Αυτός είναι ο λόγος

Andretti Formula 1 : Ο ιδιοκτήτης της Formula 1 απείλησε προσωπικά τον Andretti!

Το προξενιό της Ιουλίας: Η Ιουλία το σκάει με το μωρό- Τη βοηθάει ο Επιφάνειος