Από τις πιο βασανισμένες ηρωίδες της σειράς Σασμός είναι αναμφισβήτητα η Θοδώρα. Ερωτεύτηκε τον Πέτρο, ομως δεν κατάφερε να είναι μαζί του. Τη μέρα του γάμου της με τον Γιώργο, εκείνος έπεσε νεκρός, ενώ λίγο αργότερα που έμεινε έγκυος, δεν κατάφερε να φέρει στον κόσμο το παιδί του. Τη φετινή σεζόν όμωs φαίνεται η τύχη της να αλλάζει.

Γνώρισε τον Λευτέρη, και παρά τα προβλήματα της σχέσης τους, εκείνη στέκεται στο πλάι του. Μετά τις γιορτές όμως όλα αυτά θα αλλάξουν. Ο Λευτέρης θα αποκαλύψει την πραγματική του ταυτότητα αλλά και τον λόγο που τόσο καιρό φερόταν με τον συγκεκριμένο τρόπο. Ποια η θέση της Θοδώρας; Σίγουρα στην αρχή θα ενοχληθεί, όμως κσταλαβαίνοντας πως το ένστικτό της δεν την διέψευσε, δηλαδή ο Γιώργος (Λευτέρης) την αγαπάει, θα μείνει κοντά του και σύντομα θα ανέ-βουν τα σκαλιά της εκκλησίας, δίνοντας χαρά στον Παντελή και την Άννα που ήθελαν τόσο πολύ να τη δουν να φτιάχνει τη ζωή της.

Στον αντίποδα ωστόσο, έχουμε τον θάνατο του Σταύρου!

Ο Βαγγέλης έφτασε όπως είδαμε στην Κρήτη για να συμπαρασταθεί στον αδελφό του, όμως, δεν έχει απλά μπλέξει με τον υπόκοσμο και τη νύχτα αλλά θέλει και να συνεργαστεί μετον Ευθύμη Φαρμάκη!

Αυτό το γεγονός θα τον κάνει να κυλήσει πάλι στα νυχτερινά του πάθη που αποκαλύπτονται πάνω στην τσόχα. Ο Βαγγέλης θα αρχίσει να παίζει ξανά χαρτιά και να χάνει υπέρογκα ποσά, με αποτέλεσμα ο Σταύρος να θελήσει να τον προστατεύει.

Δεν Θα αργήσει όμως να έρθει η στιγμή που οι δανειστές, βλέποντας πως ο Βαγγέλης δεν έχει τη διάθεση να πληρώσει τα όσα χρωστάει και θέλοντας να του δώσουν ένα ηχηρό μήνυμα, θα σκοτώσουν τον αδελφό του, Σταύρο. Η είδηση του θανάτου του θα πέσει βαριά πάνω από την Ανω Ποριά και ειδικά την οικογένεια Βρουλάκη.

 

Σασμός: Δείτε απόσπασμα από τη σειρά του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

ΕΡΤ1: Με αυτά τα πρόσωπα θα υποδεχθεί το 2023

Σενάριο για αποχώρηση-έκπληξη στον ΠΑΟΚ!

Τρία Μίλια: Νεκρός ο Μάρκος-Αυτός τον σκοτώνει!