Στις 4 Ιουλίου, η αγαπημένη σειρά του ALPHA, Σασμός θα ρίξει… «αυλαία» και παρόλο που η πλοκή έχει κουράσει τους τηλεθεατές (αρκεί να ρίξει κανείς μια ματιά στα επίσημα νούμερα που καθημερινά καταγράφουν «βουτιά» στον πίνακα τηλεθέασης)., όλοι περιμένουν το μεγάλο φινάλε ή αλλιώς τον σασμό μεταξύ των δύο οικογενειών. Των Βρουλάκηδων με τους Σταματάκηδες. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, το φινάλε δεν έχει γραφτεί ακόμα και η σεναριογράφος Εμμανουέλα Αλεξίου με την ομάδα της ψάχνουν να βρουν τρόπους για να κεντρίσουν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και συνεπώς να δουν τον δείκτη τηλεθέασης να ανεβαίνει…

Ωστόσο, λένε πω η γεύση που θα αφήσει η σειρά Θα είναι γλυκόπικρη και αυτό γιατί στο τελευταίο επεισόδιο οι φανατικοί τού «Σασμού» θα γευτούν εκτός από πίκρες και… μεγάλες χαρές.

Την κατηγόρησαν πολλάκις πως κρύβει μυστικά, όμως εκείνη, με τη δική της λογική, ήθελε απλά να προστατεύσει τους ανθρώπους που αγαπούσε ή να τιμήσει τη μνήμη των νεκρών της. Πολλές φορές ωστόσο ευχήθηκε να την πάρει ο Θεός, όμως ούτε αυτς της έκανε τη χάρη να την ξεκουράσει και να την απαλλάξει από το βάρος των μυστικών των Βρουλάκηδων. Τελικά όμως και σύμφωνα πάντα με ασφαλείς πληροφορίες, η γιαγιά λίγο πριν το φινάλε της σειράς θα πεθάνει, βυθίζοντας στο πένθος σύσσωμο το χωριό που τη σεβόταν και άκουγε πάντα τη γνώμη τηs.

Είναι γνωστό πως εκείνος στα μικράτα του ήταν ερωτευμένος μαζί της, όμως, καθώς εκείνη αγαπούσε τον Βασίλη Σταματάκη η σχέση τους δεν προχώρησε ποτέ. Το πλήρωμα του χρόνου όμως ήρθε και η Καλλιόπη με τον Παύλο, όχι απλά θα φέρουν τον σασμό που διακαώς οι Ανωποριανοί Θέλουν, αλλά Θα γίνουν και σύντροφοι. Ηδη η «καπετάνισσα» και ο Παυλής είναι συναισθηματικά δεμένοι και πριν πάρουν μια απόφαση, ζητούν ο ένας τη συμβουλή του άλλου, όμως στο τέλος της σειράς, το νοιάξιμο που έχουν μέσα τους θα επισημοποιηθεί και θα έρθουν κοντά. Μη ρωτάτε αν αυτή η σχέση θα γνωρίσει χαρές ή λύπες.

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 16/5 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για το μεγάλο έπαθλο;

Στοιχεία MotoGP GP Γαλλίας – Κατάταξη : Τι αγώνας!!!

Ψυχοκόρες: Άρρωστο το μωρό της Φρόσως- Τελειώνει μια και καλή με την Ευανθία