Η Νάντια λέει στον Ευθύμη στη σειρά Σασμός πως είναι πια σίγουρη ότι ο πραγματικός της πατέρας είναι ο Μαθιός! Την ίδια ώρα, η Βασιλική αρχίζει να απομακρύνεται όλο και περισσότερο από τον Μαθιό, εξαιτίας των μηνυμάτων που λαμβάνει στο κινητό του από τη Νάντια. Πιστεύει πως ο άντρας της την απατά και κλείνεται στον εαυτό της!

Θέλοντας να βάλει ένα οριστικό τέλος στην κατάσταση, ο Μαθιός αποφασίζει να αντιμετωπίσει με θάρρος τη νεαρή, που τον έχει κουράσει με τις θεωρίες της και την πίεση που του ασκεί, απειλώντας πλέον να τινάξει στον αέρα τον γάμο του. Η Βασιλική δεν το βάζει κάτω και αποφασίζει να ανακαλύψει ποιον λόγο έχει η Νάντια να προσεγγίσει τον άντρα της. Πηγαίνει στο μπαρ να τη βρει, όμως εκεί βλέπει τον Ευθύμη, που της αποκαλύπτει ότι η κοπέλα έψαχνε τον πατέρα της, που δεν είναι άλλος από τον Μαθιό! Η Βασιλική βλέπει τον κόσμο της να καταρρέει μετά τις αποκαλύψεις του Ευθύμη. Δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που μόλις έμαθε.

Πηγαίνει λοιπόν να βρει την κοπέλα. Της λέει πως έχει κάνει λάθος, αλλά θα τη στηρίξει στην προσπάθειά της να μάθει την αλήθεια. Λίγο αργότερα η Νάντια συζητά με την Ξένια για όσα της είχε πει η μητέρα της για τον Μαθιό Σταματάκη και το παιδί που είχε αποκτήσει από εκείνον… Οι δύο κοπέλες αποφασίζουν να πάνε μαζί στο σπίτι του και να ξεκαθαρίσει η κατάσταση μια για πάντα. ‘Οταν φτάνουν εκεί, η Νάντια τής δείχνει τον Μαθιό και της λέει πως αυτός είναι ο πατέρας της.

Όταν όμως η Ξένια βλέπει μια φωτογραφία του Στεφανή, φωνάζει πως αυτός είναι ο Μαθιός στον οποίο αναφερόταν η μητέρα της, αφού τον είχε δει και η ίδια με τα μάτια της! Τότε η Βασιλική καταλαβαίνει πως ο πρώην άντρας της είχε πολλά μυστικά, αλλά και μια ζωή κρυφή από εκείνη, ενώ ο Μαθιός ανακουφίζεται με την απόδειξη ότι δεν είναι αυτός ο πατέρας του κοριτσιού. Ξάφνου όμως όλοι συνειδητοποιούν πως ο Νικηφόρος έχει ερωτευτεί την ετεροθαλή αδελφή του!

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Έτσι βάζει τέλος στις φήμες ο Στάθης-Το «όχι» της Ιουλίας τον ρίχνει από τα σύννεφα!

Παναθηναϊκός: Αυτός ο παίκτης έχει τώρα τη μεγάλη ευκαιρία!

Survivor Twitter 9/1: Η πλατφόρμα βούλιαξε από τις τσιρίδες της Βρισηίδας και το θάψιμο στη Σταυρούλα