Ο Αντρέας είναι ο πρώτος άνθρωπος που γνώρισε η Εύα όταν έφτασε στο χωριό στη σειρά Σασμός, και ο πρώτος που θέλησε να τη γνωρίσει καλύτερα. Ο ίδιος έπεσε στον έρωτά της και χωρίς να χάσει καιρό της αποκάλυψε πως θέλει να είναι μαζί της, να κάνουν σχέση. Εκείνη φυσικά κράτησε αρχικά μια απόσταση ασφαλείας γιατί δεν ήθελε να εμπλακεί συναισθηματικά με κάποιον, αλλά όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, αποφασίζει να συνάψει μια ερωτική συμμαχία μαζί του.

Του λέει ότι της αρέσει και θέλει να προχωρήσουν, αρκεί να φανεί διακριτικό και να μη μιλήσει σε κανέναν για τη σχέση τους. Στην πραγματικότητα εκείνη θέλει να εκμεταλλευθεί τις πληροφορίες του και να φτάσει στον δολοφόνο του αδελφού της. Ο Αντρέας ενθουσιάζεται από τα πρώτα βράδια που περνάνε μαζί στο νέο του σπίτι και αρχίζει να της λέει όσα ξέρει για τους Σταματάκηδες. Οταν ο Βαγγέλης θα της επιστήσει την προσοχή, θα του πει ότι αυτό που έχουν με τον Αντρέα δεν θα εξελιχθεί ποτέ σε σχέση και μετά θα βρει έναν τρόπο να απομακρυνθεί χωρίς να τον πληγώσει. Εκείνος θα επιμείνει ότι την έχει ερωτευτεί και ότι παίζει με τη φωτιά.

 

Στα δίχτυα της Εύας και χωρίς να το προσπαθήσει θα πέσει και ο Γιώργος. Ο τελευταίος και ο Μύρος, μετά από μια βόλτα στα μπαρ της πόλης, θα τη δουν στην άκρη του δρόμου, όταν ένας ληστής θα επιχειρήσει να την κλέψει.

Ο  Μύρος θα κυνηγήσει τον άγνωστο άντρα, ενώ ο Γιώργος θα τρέξει να μαζέψει από τον δρόμο τη χτυπημένη Εύα. Θα την κρατήσει στην αγκαλιά του αφού εκείνη θα νιώθει ζαλάδα και στη συνέχεια θα τη συνοδεύσει στο ξενοδοχείο που μένει.

Την επόμενη μέρα η Εύα θα του ζητήσει να βρεθούν και ο Γιώργος θα της πει να πάει στο σπίτι του. Εκεί, η Εύα θα τον ευχαριστήσει για μια ακόμη φορά που τη βοήθησε μετά την επίθεση που δέχτηκε, ενώ παράλληλα θα προσπαθήσει να αποσπάσει πληροφορίες για τον αδερφό της.

Στο τέλος της βραδιάς τους, εκείνη θα τον κοιτάξει με βλέμμα που δείχνει κάτι παραπάνω από συμπάθεια.

Η πάντα αυστηρη και έτοιμη για εκδίκηση Εύα θα νιώσει την καρδιά της να σκιρτά στη θέα του γοητευτικού αστυνομικού. Και ο Γιώργος όμως από την επόμενη μέρα θα αρχίσει να νιώθει διαφορετικά για εκείνη. Η επαφή με μια νέα γυναίκα, μετά τη Θοδώρα, θα του έχει κάνει καλό και το χαμόγελό του θα επιστρέψει ξανά στα χείλη του.

Την ίδια ώρα, μια άλλη γυναίκα θα μπει στη ζωή του. Πρόκειται για τη Στέλλα, που παρόλο που τη γνωρίζει καιρό, φαίνεται πως τώρα ήρθε η στιγμή να έρθουν πιο κοντά.

Σύμφωνα με το περιοδικό TV24, διάφορες συμπτώσεις φέρνουν τον Γιώργο με τη Στέλλα σε συχνή επαφή, με αποτέλεσμα να εξελιχθεί μεταξύ τους κατι παραπάνω απο απλή φιλία.

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

 

Όλες οι ειδήσεις

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Τέλος από τον ΑΝΤ1;-Τι έχει συμβεί

Halloween F1 vs MotoGP : Πως περνάνε τα παλικάρια μας στις απόκριες;

Έρωτας Φυγάς: Τέλος η Αλεξάνδρα για τον Ιάσονα-Βρίσκει καινούριο έρωτα!