Το τραγικό ατύχημα του Μάρκου με το αυτοκίνητο που τον οδήγησε στον θάνατο στη σειρά Έρωτας Φυγάς, ήταν το τελειωτικό χτύπημα για την Αλεξάνδρα, μετά και τον χαμό της Μαργέτας.  Ωστόσο προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της για τα παιδιά της.

Ο Ιόσονας είναι στο πλάι της και της το αποδεικνύει εμπράκτως. Της ζητά να πάει να μείνει στο σπίτι και της εξηγεί ότι δεν αποσκοπεί κάπου. Ξέρει ότι ο γάμος τους έχει τελειώσει αλλά της λέει ότι θα είναι πιο εύκολο για εκείνη αφού θα έχει βοήθεια αλλά και εκείνος μία συντροφιά.

Εκείνη δέχεται κι επιστρέφει στο Κιάρι. Οι σχέσεις του πρώην ζευγαριού είναι πολύ καλές και όλα κυλούν ομαλά. Όντως ο Ιάσονος κρατάει τον λόγο του και δεν έχει καμία παραπάνω βλέψη όσον αφορά τη σχέση τους. Εκείνη συγκινείται από τη στάση του και από το πόσο ο Ιόσονας έχει αλλάξει προς το καλύτερο.
Η Αλεξάνδρα και ο Ιάσονας πια συγκατοικούν στο Κιάρι και μαζί και η Ουρανία που είναι που είναι πάντα δίπλα τους για να τους βοηθάει και να τους νοιάζεται.

Η Μαργέτα εξακολουθεί να είναι κρυμμένη και μόνο η Άννα γνωρίζει ότι είναι ζωντανή. Με δεδομένο όμως ότι έχει πεθάνει η μητέρα του, ο Ιάσονας, θέλοντας να εξασφαλίσει την Αλεξάνδρα και τα παιδιά τους, της γράφει όλα τα περιουσιακά στοιχεία της Μαργέτας, τις μετοχές, τα μετρητά, και της κληροδοτεί όλες τις ευθύνες της όσον αφορά στις επιχειρήσεις τους.

Στο μεταξύ, ένα πρωινό που ξεκινάει να πάει στη δουλειά του βλέπει στην άκρη του δρόμου μια πανέμορφη γυναίκα της οποίας το αμάξι έχει χαλάσει, και σταματάει να τη βοηθήσει. Εκείνη τον ευχαριστεί και ο καθένας παίρνει το δρόμο του χωρίς να υπάρχει κάποια συνέχεια.

Η νεαρή αυτή γυναίκα είναι η Αρτεμις, νέα γιατρός του νοσοκομείου που έχει φτάσει μόλις στην πόλη για να αναλάβει τα καθήκοντά της. Οταν την καλούν σε μια εκδήλωση στη λέσχη, εκείνη πηγαίνει. Εκεί συναντάει τον Ιάσονα ο οποίος την πλησιάζει βλέποντάς την και της συστήνεται!

Αυτή είναι η στιγμή που ξεκινάει ένα ειδύλλιο το οποίο αρχίζει να συγκινεί τον Ιάσονα. Οι δυο τους αρχίζουν να βγαίνουν ραντεβού όλο και πιο συχνά. Αυτό κάνει τον Ιάσονα όμως να αργεί όλο και πιο συχνά από το σπίτι. Την ίδια στιγμή η Αλεξάνδρα, που έχει αρχίσει να τον ερωτεύεται γιατί έχει αλλάξει πολύ κι έχει γίνει πολύ τρυφερός, ζηλεύει. Η γυναίκα αναρωτιέται πού μπορεί να βρίσκεται και υποψιάζεται ότι μια νέα γυναίκα έχει μπει στη ζωή του. Ετσι δεν θα αργήσει η στιγμή που αυτή τη φορά θα τον διεκδικήσει εκείνη.

 

Έρωτας Φυγάς: Δείτε το τρέιλερ του OPEN

 

Όλες οι ειδήσεις

Το Ναυάγιο: Θύμα απαγωγής ο Πέτρος-Αυτός εκβιάζει τον Άγγελο!

Μίκαελ Σουμάχερ: Ο δικηγόρος του αποκαλύπτει γιατί δεν ενημερώνουν για την κατάσταση του θρύλου της F1

Η Μάγισσα: Ο Μάρκος χαροπαλεύει-Πίνει το δηλητήριο που έριξε η Μεταξία για τη Θεοφανώ!