Η σπουδαία ηθοποιός, Όλγα Δαμάνη που ενσαρκώνει την γιαγιά Ειρήνη στη σειρά Σασμός του Alpha, έκανε ένα spoiler… μεγατόνων αφού αποκάλυψε πότε θα πεθάνει ο χαρακτήρας της σειράς.

Όπως είπε η ίδια στη συνέντευξή της, δεν κατάλαβε η ίδια πώς την επέλεξαν για τον συγκεκριμένο ρόλο αν και θεωρεί πως η συμμετοχή της στη σειρά «Νησί» ήταν που ώθησε την  παραγωγή να την προτιμήσει.

Η κ. Δαμάνη διευκρίνησε στο περιοδικό TiVi ότι δεν έχει καταγωγή από την Κρήτη αλλά θεωρεί πως είναι δουλειά της να μιλά αφού ο ρόλος της διαδραματίζεται στο συγκεκριμένο νησί. Επιπλέον, παραδέχεται ότι έχει σφάλει που έκρυψε το γράμμα του Μάρκου γιατί δεν κατάφερε να αποφύγει αυτό για το οποίο τόσο προσπάθησε. Κι αυτό δεν είναι άλλο από την δολοφονία του ίδιου της του παιδιού από τα χέρια των Σταματάκηδων. Όπως λέει, η γιαγιά θα σταθεί δυνατή στο πλευρό της οικογένειας αλλά θα μαραζώσει με το φευγιό της Αργυρώς και της Μαρίνας.

Όμως ο θάνατος δεν θα αργήσει να έρθει για την γιαγιά Ειρήνη όπως αποκάλυψε η κ. Δαμάνη. Τόσο λόγω του προχωρημένου της ηλικίας όσο και του γεγονότος ότι μαραζώνει μακριά από όλους, ο θάνατος φαντάζει πολύ κοντινός. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η σπουδαία ηθοποιός η γιαγιά θα πεθάνει πριν επιστρέψουν η Αργυρώ και η Μαρίνα από τα Γιάννενα. Αυτό τουλάχιστον αναφέρει το βιβλίο αν και η ίδια δεν γνωρίζει αν θα τηρηθεί και στη σειρά.

Ωστόσο στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Σασμός η οικογένεια Βρουλάκη αποφασίζει να γυρίσει σελίδα στη ζωή της! Η Αργυρώ και η Μαρίνα ετοιμάζονται να φύγουν για τα Γιάννενα και η Καλλιόπη είναι ικανοποιημένη απ’ αυτή την εξέλιξη. Ωστόσο, το χωριό αρχίζει να μιλάει για τον εκφοβισμό των Σταματάκηδών στις δύο γυναίκες και επικρατεί ένταση…

Η Θοδώρα φοβάται μήπως χάσει το παιδί της επειδή τιμωρείται γι’ αυτά που έχει κάνει. Προτού φύγει από την Κρήτη, η Μαρίνα συναντά την Καλλιόπη και προμηνύεται λογομαχία.