Σασμός επόμενα επεισόδια: Στέλλα και Γεράσιμος μαζί; Συνεχίζονται οι ανατροπές στην καταπληκτική σειρά του Alpha Σασμός! Τόσο οι ερμηνείες των ηθοποιών όσο και το εκπληκτικό σενάριο, κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον!

Ο Άγγελος αποφασίζει να διεκδικήσει όλη την περιουσία της αδικοχαμένης μητέρας του, Ανθούλας, από τους Σταματάκηδες, προκαλώντας την οργισμένη αντίδραση της Καλλιόπης. Μια αιματηρή συμπλοκή στην Κρήτη θα ανατρέψει τα δεδομένα για τον Γεράσιμο.

Η Στέλλα συνεχίζει να ψάχνει τη Σεμίνα για να πάει μάρτυρας στη δίκη του Αστέρη, ενώ η σχέση τους με τον Αγγελο γίνεται ολοένα και πιο απόμακρη.

Από  την άλλη και ο Γεράσιμος αναζητά την  αλήθεια για το φόνο του Πετρή. ‘Έτσι, η Στέλλα και ο Γεράσιμος ανταλλάσσουν τις πληροφορίες τους για να σώσουν τον Αστέρη από τη φυλακή.

Ο Καραπάνος, από την άλλη. μεταφέρει στον Αστέρη το νέο για την ομολογία του «Αμερικάνου». Ο Αστέρης κσταρρέει, συντετριμμένος από το βάρος της πράξης του, καθώς αποδεικνύεται ότι ο αδικοχαμένος Πέτρος ήταν αθώος.

Όσο η Βασιλική βασανίζεται από τα αναπάντητα ερωτηματικά για το φονιά του Στεφανή, η Καλλιόπη τη βάζει σε κάποιες υποψίες, που θα την ταράξουν ακόμα περισσότερο.

Θα χωρίσουν άραγε Μαθιός και Βασιλική

Ο Σταύρος προχωράει ένα ακόμα βήμα στη σχέση του μετ ην Αργυρώ και της κάνει πρόταση γάμου. Σε απόγνωση η Θοδώρα καθώς βασανίζεται απο τις τύψεις της για τον Πέτρο, θα έχει ένα ατύχημα που θα ανατρέψει τη ζωή της, καθώς χάνει το μωρό της…

Παράλληλα, ο Καραπάνος μαθαίνει ένα νέο για το γιο του, τον Γεράσιμο, που τον αναστατώνει πολύ.

Σασμός: Ήρθε η ώρα της αποκάλυψης!

Ο Μαθιός εμφανίζεται μπροστά στην Αργυρώ και της ζητά τη βοήθειά της για να εντοπίσει τη Σεμίνα. Θα καταφέρει να μαλακώσει την οργή της;

Ο Γεράσιμος συγκεντρώνοντας στοιχεία για την απόδραση του Αμερικάνου, θα προβεί σε μία απίθανη ανακάλυψη.

Ήρθε η ώρα να αποκαλυφθεί το «καρφί» της αστυνομίας;

Η επερχόμενη άφιξη του Νικηφόρου στο χωριό πυροδοτεί ένταση ανάμεσα στη Βασιλική και τον Μαθιό.

Θα αποκαλύψει ο Μαθιός στον νεαρό τη σχέση τους;

Τέλος στα επόμενα επεισόδια μάλιστα θα δούμε πως ο Αστέρης βγαίνει από την φυλακή με την βοήθεια της Σεμίνας ενώ ο Μανώλης πάει να καταδώσει Μαθιό για τον φόνο του Στεφανή!