Και ενώ ο Μανώλης στη σειρά του Alpha Σασμός εξομολογείται τα πάντα στην Κλαίρη για τον Μαθιό, στα Γιάννενα ο Σταύρος κάνει πρόταση γάμου στην Αργυρώ!

 

Ο Σταύρος ετοιμάζεται να κάνει πρόταση γάμου στην Αργυρώ, όμως τα πράγματα, δεν θα έρθουν όπως τα περιμένει. Την ίδια στιγμή, η κόντρα του Αγγέλου με την Καλλιόπη για τα περιουσιακά, οδηγείται στα άκρα και η Στέλλα καλείται να λάβει μία επώδυνη απόφαση. Από την άλλη, ο Νικηφόρος είναι αποφασισμένος να μάθει την αιτία της δολοφονίας του πατέρα του, παρ’ ότι ο Αντώνης είναι πεπεισμένος ότι η ομολογία του Αμερικανού είναι ψεύτικη.

Κι ενώ η Θοδώρα ζητά και επίσημα από τον Γιώργη να χωρίσουν, ο Μαθιός εξερευνά το αμαρτωλό παρελθόν του Στεφανή, συνάπτοντας ανίερη συμμαχία. Τα όσα θα ανακαλύψει, ωστόσο θα κάνουν τη Βασιλική να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της και να επανεξετάσει τα όσα γνώριζε για τη μέχρι τώρα ζωή της…

Σασμός επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 120 στις 5/4/22

Η σύλληψη του Αμερικανού κάνει τον Μαθιό και τη Βασιλική να πούνε αλήθειες που πληγώνουν και οδηγεί τον Νικηφόρο σε μία αποκάλυψη που κινδυνεύει να ανατρέψει ό,τι πίστευε ως τώρα. Ένα αναπάντεχο μήνυμα αναστατώνει τον Καραπάνο που για πρώτη φορά στη ζωή του νιώθει τα πόδια του να κόβονται.

Η στιγμή να συναντήσει τον γιο του, έχει φτάσει. Ο Άγγελος από την άλλη ανακοινώνει σε όλο το χωριό την πραγματική καταγωγή του. Ο πόλεμος με τους Σταματάκηδες μόλις αρχίζει. Θα διεκδικήσω όλα όσα μου ανήκουν, λέει ο Άγγελος, δείχνοντας αποφασισμένος να μη χαριστεί σε κανέναν…
Η Αργυρώ προχωρά σε μία εξομολόγηση στον Σταυρό, που του φανερώνει ότι το παρελθόν της Αργυρώς κρύβει περισσότερα από όσα νόμιζε.

Σασμός επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 121 στις 6/4/22

Ενάμισης χρόνος περνάει… Πόσα έχουν μείνει ίδια και πόσα έχουν αλλάξει; Η δίκη του Αστέρη κρέμεται σαν σκιά πάνω από το χωριό. Αργυρώ, Άσπα Μαρίνα επιστρέφουν για να παραστούν στο δικαστήριο. Από την άλλη, η ζωή στη φυλακή κυλάει στους γνωστούς ρυθμούς, αλλά η αναμονή για τη δίκη, καθώς και το παρελθόν του Καραπάνου, φέρνουν αναστάτωση.

 

Ο Αστέρης δεν δείχνει την παραμικρή επιθυμία να προστατεύσει τον εαυτό του, ενώ η Στέλλα κάνει μία τελευταία απελπισμένη προσπάθεια για να βρει στοιχεία να τον υπερασπιστεί. Οι Σταματάκηδες κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα, καθώς τρέμουν στην ιδέα πως ο Αστέρης θα γίνει ισοβίτης.

Σασμός επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 122 στις 7/4/22

Η ώρα της δίκης του Αστέρη πλησιάζει και τα δύο στρατόπεδα οργανώνονται. Η Στέλλα συμμαχεί με τον Καραπάνο, σε μία απέλπιδα προσπάθεια να εντοπίσει τη Σεμίνα, Ο Μανώλης με τον Νικηφόρο επιστρέφουν στο χωριό, αλλά ο πρώτος θα δεχτεί μία απρόσμενη επίσκεψη, που θα τον ταρακουνήσει.

Σταύρος και Αντώνης βρίσκονται δίπλα στην Αργυρώ και τη Μαρίνα και προσπαθούν να του δώσουν κουράγιο, καθώς ξυπνούν οι μνήμες του θανάτου Πετρή. Πρέπει να φανείτε δυνατές, τους λέει, καθώς τα όσα ακούνε στο δικαστήριο τις διαλύουν. Στο μεταξύ, ο Γεράσιμος δέχεται μία δελεαστική πρόταση από τον Καραπάνο, που θέλει να τον κάνει… τσιράκι του.

Ο χρόνος πιέζει τον Μαθιό και τη Στέλλα, που προσπαθούν να βοηθήσουν τον Αστέρη αλλά τα πράγματα μοιάζουν όλο και πιο δύσκολα για εκείνον. Η μέρα της δίκης ξημερώνει, και τίποτα δεν θα είναι πια το ίδιο, για κανέναν από τους ήρωες…