Η παραγωγή της σειράς του ALPHA, Σασμός, επιθυμεί διακαώς να έχει τον Βασίλη Μπισμπίκη ως γκεστ στα προσεχή επεισόδια, ώστε να κλείσει η ιστορία του Αντρέα Βρουλάκη, που ήταν τελικά Σταματάκης! Ο ηθοποιός, μετά την περιπέτεια με την υγεία του, έχει ρίξει τους ρυθμούς του και εργάζεται λιγότερο, ενώ προσέχει περισσότερο τον εαυτό του. Πηγές από το κανάλι θεωρούν πως θα καταφέρουν να τον πείσουν να εμφανιστεί και πάλι στη σειρά. Ο θάνατος της γιαγιάς Ειρήνης, που τον μεγάλωσε σαν δικό της παιδί, ίσως αποτελέσει την αφορμή να επιστρέψει ο Αντρέας ατην Άνω Ποριά και έτσι να κλείσει και το δικό του κεφάλαιο στην ιστορία… Μένει μόνο να τα βρουν παραγωγή και ηθοποιός!
Στο μεταξύ, στη φυλακή η Εύα διαβεβαιώνει τον Μαθιό ότι δεν βρίσκεται πίσω από το νέο απειλητικό σημείωμα εναντίον της οικογένειάς του, εκείνος ωστόσο δεν φαίνεται να πείθεται σύμφωνα με το Τηλέραμα.

Στο μεταξύ, η Καλλιόπη προειδοποιεί τη γιαγιά Ειρήνη να πει όλη την αλήθεια όσο είναι καιρός, την ίδια στιγμή που ο Τηλέμαχος αναζητά εξηγήσεις από τον παπα-Μιχάλη για όσα έμαθε. Λίγο αργότερα ο Αντώνης ζητά από τη γιαγιά βοήθεια, για να μπορέσουν να βγάλουν τον Αντρέα από την κρυψώνα του. Της λέει να τον πάρει τηλέφωνο και να του πιάσει την κουβέντα, ώστε να μπορέσουν να εντοπίσουν το σημείο από όπου εκπέμπει το κινητό του τηλέφωνο. Την ίδια ώρα, η Βασιλική βάζει στην Καλλιόπη μια ιδέα για τον Μαθιό που θα την αναστατώσει, όταν της επισημαίνει πως γιο το χτύπημα προς τον Γιακωβάκη μπορεί να κατηγορήσουν εκείνον. Η καπετάνισσα αναλαμβάνει και πάλι δράση και κατευθύνεται προς το Τμήμα. Παράλληλα, η Στέλλα μαθαίνει για την επίθεση εναντίον του Χρήστου και ταράζεται.

Η Σάντρα αποκαλύπτει ένα διπλό πρόσωπο απέναντι στην Αργυρώ. Η Μαρίνα προσπαθεί να γεφυρώσει το χάσμα ανάμεσα στην κόρη της και τη Σάντρα, μη γνωρίζοντας το κακό που παραμονεύει, ούτε τις προθέσεις της τελευταίας.
Η Καλλιόπη λέει στον Αντώνη να μην κατηγορήσουν τον Μαθιό για το χτύπημα στον Χρήστο και εκείνος της λέει πως ο γιος της είναι αθώος. Παράλληλα όμως οι προειδοποιητικές απειλές στον Χρήστο συνεχίζονται και όλοι αναρωτιούνται ποιος μπορεί να κρύβεται από πίσω. Την ίδια στιγμή, επικρατεί μια γενικοτερη ανησυχία για το τι εξελίξεις θα φέρει η επιστροφή του Ρούσσου και ποιο είναι το μυστικό που κρατάει και θα ανοίξει τον ασκό του Αιόλου. Στο μεταξύ, η Αργυρώ επιβεβαιώνει πως η Σάντρα πολιορκεί τον Αστέρη και απαιτεί από αυτόν να της το ξεκόψει μια και καλή.

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ

 

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 5-4 spoiler: Αυτοί θα είναι υποψήφιοι την άλλη εβδομάδα…

F1 Ελιγμός Alonso: Οι συνάδελφοι του οδηγού επικρίνουν τώρα τον George Russell

Η Γη της Ελιάς: Χαστούκι στον Δημοσθένη- Τον αφήνει στον άσο η Ασπασία