Αφού θέλησε να καταστρέψει με όλους τους τρόπους τους Βρουλάκηδες στη σειρά Σασμός, αφού απείλησε κατά καιρούς Θεούς και δαίμονες για να προστατεύσει τα παιδιά της, αφού μαχαίρωσε τον Άγγελο και προσπάθησε να διώξει την Αργυρώ από τον τόπο της, η Καλλιόπη στο δεύτερο μισό της σεζόν θα εμφανιστεί τελείως διαφορετική.

Το αυστηρό προσωπείο της θα πέσει και η οικογένειά της θα δει έναν άλλον άνθρωπο. Και όλα αυτά γιατί θα εμφανιστεί ο πρώτος έρωταs της ζωής της. Μπορεί πολλοί να περιμένατε τη Στέλλα να ζήσει κάτι δυνατό στα νέα επεισόδια ή την Ασπα που έχει ταλαιπωρηθεί πολύ, ή ακόμα την Τζένη να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή της, όμως οι δημιουργοί του «Σασμού» φαίνεται πως ακόμα κρύβουν πολλά όπλα στη φαρέτρα τους για να κρατήσουν το ενδιαφέρον του κοινού αμείωτο.

Το παρελθόν λοιπόν θα χτυπήσει την πόρτα της Καλλιόπης και πιο συγκεκριμένα ένας έρωτας από εκείνα τα χρόνια.

Η Καλλιόπη έκαψε το σπίτι της, από τη μανία της να μη σβήνει ούτε για μια στιγμή το καντήλι του συγχωρεμένου του άντρα της, όμως ο Βασίλης Σταματάκης δεν ήταν ο πρώτος άντρας στη ζωή της! Πριν από αυτόν την είχε ερωτευτεί σφόδρα ένας άντρας συνομήλικός της, όμως εκείνη ήταν πολύ μικρή και το αίσθημα δεν είχε ευδοκιμήσει, παρόλο που εκείνος το προσπάθησε πολύ. Λίγο αργότερα, όμως, γνώρισε τον Βασίλη και ο έρωτάς τους ήταν τόσο δυνατός που ξέχασε μεμιάς εκείνο το αγόρι που ξεροστάλιαζε έξω από την πόρτα της μόνο για να τη δει.

Τα χρόνια όμως πέρασαν, έκανε μια υπέροχη οικογένεια στο πλάι του άντρα της, αλλά η μοίρα είχε άλλα σχέδια για τους δυο τους. Καθώς ο Βασίλης πέθανε, εκείνη αφιερώθηκε στους γιους της και δεν θέλησε να φτιάξει ξανά τη ζωή της. Να όμως που η ίδια η ζωή θα της δώσει μια ακόμα ευκαιρία.

Για την ακρίβεια, το πρώτο εκείνο αγόρι που την είχε ερωτευτεί, θα επιστρέψει στην Ανω Ποριά και Θα διεκδικήσει την αγάπη της.

Και ενώ εκείνη στην αρχή θα είναι διστακτική, σε βάθος χρόνου θα αρχίσει να βλέπει με θετικό μάτι το σμίξιμό τους. Θετικοί θα δείξουν και οι γιοι της, που θα στηρίξουν την επιλογή της να φτιάξει ξανά τη ζωή της.

Η Καλλιόπη στο πρόσωπο εκείνου δεν θα βρει μόνο τον σύντροφο που της είχε λείψει όλο αυτό διάστημα αλλά και έναν σπουδαίο φίλο που θα μπορεί να συζητάει τα πάντα μαζί του. Η αλλαγή στη διάθεσή της θα φανεί αμέσως και το χωριό θα κάνει συνεχώς λόγο για τη «νέα» Καλλιόπη που τη νοιάζει μόνο το μέλλον!

 

Σασμός: Δείτε απόσπασμα της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Survivor All Star: Οι καλύτεροι επέστρεψαν-Όλες οι αλλαγές!

Ολυμπιακός: Δεν άρεσε στον Μαρσέλο όσα γίνονται

Τρία Μίλια: Αυτό τρομάζει τον Στέφανο!