Ούτε για μια στιγμή δεν πίστεψε ο Χρήστος Γιακωβάκης στη σειρά του ALPHA, Σασμός πως στον θάνατο του Λάζαρου δεν εμπλέκεται κάποιος από την οικογένεια Σταματάκη. Έτσι, παρόλο που ο Αντώνης αποφάνθηκε πως άπαντες βγήκαν αρνητικοί στα τεστ DNA που υποβλήθηκαν, ο εισαγγελέας της Κρήτης, όχι απλά δεν έκλεισε τον φάκελο, αλλά και διενήργησε μόνον του εκ νέου τεστ, στον νούμερο ένα ύποπτο που είχε από την αρχή στο μυαλό του. Τη Βασιλική Σταματάκη. Εκείνη θα του πει πως έχει ήδη αποφασίσει ότι ήταν με το φονιά του γιου της το βράδυ που σκοτώθηκε κι εκείνος θα της πει: «Δηλαδή αν διατάξω τη σύλληψή σας δεν θα αντισταθείτε; θα το δεχτείτε;».

Η γυναίκα του Μαθιού θα τονίσει πως μάλλον σε αυτή την περίπτωση θα καλέσει τον δικηγόρο της, 0 Χρήστος τότε θα της εξηγήσει: «Αν η αλήθεια είναι με το μέροs σας, δεν έχετε παρά την πείτε». Η Βασιλική με το ποτήρι της πορτοκαλάδας στα χέρια, θα αρνηθεί την εμπλοκή της και λίγο αργότερα ο εισαγγελέας θα της πει, προς έκπληξή της, ότι η κουβέντα τους ολοκληρώθηκε. Μόλις όμως κλείσει την πόρτα πίσω της, ο Χρήστος θα καλέσει τη γραμματέα του για να πάρει το ποτήρι της Βασιλικής και να το στείλει για ένα νέο τεστ DNA.

Τα αποτελέσματα του τεστ αποκαλύπτουν απόλυτη συμβατότητα στα ίχνη που βρέθηκαν στο κρησφύγετο του Λάζαρου με αυτά της Βασιλικής Σταματάκη. Με λύπη του λοιπόν, καταλαβαίνει πως αφενός ο Αντώνης τον παραπλάνησε και αφετέρου, δολοφόνος του Λάζαρου Μουντάκη είναι η Βασιλική.

Έτσι, θα καλέσει τον Γιώργο και θα του πει: «Αστυνόμε, αύριο το πρωί θα περάσω να πάμε μαζί στην Ανω Ποριά». «Να κάνουμε τι;», θα ρωτήσει ο Γιώργος με τη σειρά του και ο Χρήστος θα του εξηγήσει πως θα μάθει όταν έρθει η ώρα, ενώ θέλει να είναι παρόντες και η Ντίνα με τον Μύρωνα. Κανείς από τους τρεις δεν θα καταλάβει ποιος είναι ο λόγος που τους μαζεύει όλους μαζί στο χωριό.

Ούτε όταν βρεθούν σύσσωμοι έξω από το σπίτι του Μαθιού και της Βασιλικής. «Καλημέρα, κυρία Σταματάκη. Πρέπει να μας ακολουθήσετε στο τμήμα», θα της πει ο Χρήστος, όμως εκείνη θα δείξει πως δεν θέλει να τον ακολουθήσει. Όμως ο εισαγγελέας δεν θα φανεί διαλλακτικός. «Σας παρακαλώ, πάρτε τα πράγματά σας και πάμε», θα τονίσει και τότε θα παρέμβει ο Μαθιός. Θα πει ότι δεν έχει να πάει πουθενά αν δεν του πουν τι συμβαίνει.

Τότε ο Χρήστος θα πει: «Με αναγκάζετε να σας περάσω χειροπέδες. Κυρία Σταματάκη, συλλαμβάνεστε για τον φόνο του Λάζαρου Μουντάκη». Μαθιός και Βασιλική θα σοκαριστούν και Θα κάνουν ό,τι τους λέει ο Χρήστος. Τα άσχημα νέα θα πέσουν σαν κεραυνός εν αιθρία και θα ταράξουν όλο το χωριό.

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 8/5 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 4η ασυλία;

Ακρίβεια: Βενζίνη για χρυσό αγόρασαν οι εκδρομείς του Πάσχα – Πάνω από 2 ευρώ

Το Προξενιό της Ιουλίας: Αυτή είναι τελικά η γυναίκα με την κάπα- Το τέλος της κρυμμένης ταυτότητας πλησιάζει