Η πίεση και το άγχος που νιώθει η «καπετάνισσα» το τελευταίο διάστημα στη σειρά Σασμός, λόγω του εξαφανισμένου όπλου του Μαθιού και της σχέσης του Αστέρη με την Αργυρώ, την κάνει να αρρωστήσει και συγκεκριμένα της δημιουργεί έντονους πόνους στο στομάχι.

Το όπλο που χάθηκε μετά την έντονη βροχόπτωση που έκανε τον τοίχο να υποχωρήσει, με αποτέλεσμα το όπλο να χαθεί στην πυκνή βλάστηση, τους έχει αγχώσει.

Έτσι η υγεία της Καλλιόπης, κλονίζεται.

Αυτό θα κάνει τον Μαθιό να κινητοποιηθεί, να βρει φάρμακα και να της τα πάει μέσα στο βράδυ, κάνοντας τη Βασιλική να ανησυχήσει που φεύγει από το σπίτι τους νυχτιάτικα. Η κοπέλα τον ρωτάει που πηγαίνει τέτοια ώρα  και εκείνος της απαντά πως πονάει ξανά το στομάχι της Καλλιόπης και της πάει κάτι φάρμακα που βρήκε. «Μαθιό, είναι μέρες που παραπονιέται, μήπως να τη δει ένας γιατρός;», Θα του πει με πραγματικό ενδιαφέρον και ο Μαθιός θα της πει πως αν συνεχιστεί θα μιλήσει στον Δημήτρη Μαραθάκη να πάει να τη δει.

Την ανησυχία του όμως θα εκφράσει και ο Αστέρης που θα δει τη μητέρα του να κρατάει το στομάχι της και θα τη ρωτήσει τι συμβαίνει. Η Καλλιόπη όμως, που νιώθει ότι τώρα τελευταία δεν ακούει τα λόγια της για τη σχέση του με την Αργυρώ, δεν θα θελήσει να του πει λεπτομέρειες.

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

 


Όλες οι ειδήσεις

Survivor Twitter 29/3: ΕΠΙΚΟ πετσόκομμα της Μελίνας και των social στη Μαριαλένα

Viral: Ο «γύπας» των Social Media έγινε remix και προκαλεί πανικό στα κλαμπ

Παγιδευμένοι: Ανατροπή με τον Βλάσση-Αποκαλύπτεται η κρυμμένη αλήθεια!