Δεν είναι λίγες οι φορές που η Αιμιλία σκέφτεται στη σειρά Σασμός πόσο διαφορετική θα ήταν η ζωή της αν είχε στη ζωή της τον μικρό Γιάννη. Η απουσία του έχει φέρει απίστευτο πόνο στη ζωή τους ,και μάλιστα αυτή ήταν και η αφορμή που πήραν την απόφαση να χωρίσουν με τον Παύλο. Αυτό όμως που οι δύο αγνοούν είναι πως ο γιος τους ζει.

Το νήμα της ζωής τους κόπηκε όταν ο γιος τους Γιάννης  πνίγηκε. Ήταν η μέρα που ο Παύλος επέμενε να τον πάρει μαζί του στη θάλασσα και η Αιμιλία δεν συμφωνούσε με την απόφαση του,  σαν να είχε ένα προαίσθημα πως δεν θα τον δει ξανά.

Επέστρεψε στο σπίτι μόνος αφού  τα κύματα παρέσυραν και σκότωσαν το μοναχοπαίδι τους και έκτοτε η σχέση τους άλλαξε με τον χειρότερο τρόπο.

Από κοινού αποφάσισαν λίγο καιρό αργότερα, να τραβήξουν χωριστούς δρόμους αφού η συγκατοίκηση τους έφερνε μνήμες από τις μέρες που το παιδί τους ζούσε, όμως ακόμα και από την πίεση μίας τέτοιας απόφασης δεν έπαψε ποτέ ο ένας να αγαπάει τον άλλον!

ALERT! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΔΩΡΑ!

Η Αιμιλία κλείστηκε στον εαυτό της, ενώ και τα ίχνη του Παύλου λίγο αργότερα χάθηκαν!

Για την ακρίβεια, όλοι έμαθαν πως πνίγηκε όπως ο γιος του στη θάλασσα, γεγονός όμως που κανείς δε θέλησε να επιβεβαιώσει. Ο μόνος που γνώριζε για τη φυγή του, ήταν ο παπά Μιχάλης ο οποίος μάλιστα είχε συμφωνήσει να το κάνει για να προστατευτεί από τη βεντέτα που είχε αναζωπυρωθεί στο χωριό, αλλά και ο Ευθύμης.

Και οι δύο φίλοι του δέχτηκαν να τον αποχωριστούν στη σειρά Σασμός γιατί ήξεραν πως μόνο έτσι θα ήταν προστατευμένος. Να όμως που τα χρόνια πέρασαν και έφεραν τη μεγαλη επιστροφή του στην Ανω Ποριά. Εκείνος εμφανίστηκε ξανά γιατί δεν άντεχε η οικογένειά του να μένει απροστάτευτη στην κόντρα απέναντι από τους Στα-ματάκηδες, όμως ούτε για μια στιγμή δεν φανταστηκε τα όσα θα επακολουθούσαν.

Μη έχοντας την παραμικρή έγνοια για τη ζωη του, μπήκε ξανα στη ζωή της Μαρίνας και της Αργυρώς και θέλησε να βάλει τα πράγματα σε τάξη. Μέσα σε όλα τα παραπάνω, ήρθε ξανά σε επαφή με τη γυναίκα του Αιμιλία που ταράχτηκε σαν τον είδε ξανά μπροστά της, όμως καθώς είχε πλέον παντρευτεί τον φίλο του, Δημήτρη, άργησε και εκείνη να παραδεχτεί πως τόσα χρόνια τη σιγόκαιε η αγάπη που του είχε. Μοιραία, η σκέψη του ταξίδεψε στον μικρό που χάσανε τόσο άδικα και απρόσμενα.

Ο γιος του Παύλου Βρουλάκη και της Αιμιλίας Ξενάκη ζει και μάλιστα είναι ο Λευτέρης Ορφανός. Μόνο που κανείς από τους τρεις δεν το γνωρίζει. Σύντομα ο Λευτέρης θα αποκαλύψει στην εκλεκτή της καρδιάς του, τη Θοδώρα, πως η μητέρα που τον μεγάλωσε και ζει πλέον στο γηροκομείο, δεν είναι η μητέρα που τον γέννησε.

Σασμός: Έτσι εμπλέκεται ο παπά Μιχάλης!

Η αποκάλυψη αυτή θα γίνει πολύ αργότερα και θα σοκάρει τους κατοίκους της Ανω Ποριάς, καθώs σε αυτό θα εμπλέκεται και ο παπά Μιχάλης. Πιο συγκεκριμένα, η Ευδοκία είναι αδελφή του παπά και οι δυο τους, βλέποντας τον κίνδυνο να πλησιάζει όταν ακόμα η βεντέτα ήταν ενεργή, αποφάσισαν να κρύψουν το νεαρό αγόρι για να σωθεί από τα πυρά των δύο οικογενειών. Βρήκαν την ευκαιρία να τον πάρουν από τον Παύλο, όταν πατέρας και γιος ήταν στη θάλασσα, χωρίς ο πρώτος να γνωρίζει κάτι. Ο Παύλος κατάλαβε απλά ότι το αγόρι πνίγηκε, ενώ στην πραγματικότητα η αδελφή τού παπά τον πήρε και έφυγαν από το χωριό.

Ο Λευτέρης μεγάλωσε, άλλαξε ταυτότητα, αλλά ποτέ κανείς δεν του είπε την αλήθεια για τη φυγή του από το χωριό. Με τη βοήθεια της θετής του μητέρας ακολούθησε το επάγγελμα που ονειρευόταν, αυτό του αστυνομικού, και συνέχισε να πορεύεται στη ζωή γνωρίζοντας πως δεν έχει άλλους δικούς του ανθρώπους στο πλευρό του.

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ του επεισοδίου της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Επιστρέφουν οι Παγιδευμένοι!

Σασμός επόμενα επεισόδια: Η Νάντια κόρη του Στεφανή – ΄Ετσι αντιδρά ο Νικηφόρος 

ΑΝΤ1: Αυτό είναι το εορταστικό πρόγραμμα του σταθμού

Δείτε ακόμα

Μάικε Σναχτσνάιντερ: Όταν φόρεσε το λάθος κολάν και έκανε βάρη