Όπως είχαμε δει και στον προηγούμενο κύκλο της δραματικής σειράς του ALPHA, Σασμός, 0 Νικηφόρος θέλησε να μη μάθει ποτέ ποιος είναι ο πατέρας του ή αλλιώς αν είναι παιδί του Στεφανή Σταματάκη ή του Μαθιού.

Ωστόσο όπως φαίνεται το θέμα δεν θ’ αργήσει να βγει και πάλι στην επιφάνεια και μοιραία να παρασύρει όσους εμπλέκονται σε αυτή την ιστορία. Και αυτό θα συμβεί γιατί ο Νικηφόρος είναι παιδί του Μαθιού. Οι αμφιβολίες δεν θα αργήσουν να μπουν στο μυαλό του Νικηφόρου, ειδικά μετά την κουβέντα της Νάντιας, του κοριτσιού που πολιορκεί ο Μανόλης, η οποία τόνισε σε μια επίσκεψή της στο σπίτι της Βασιλικής, πως ο γιος της δεν μοιάζει με τον Στεφανή, δημιουργωντας έτσι πολλά ερωτηματικά για τον πραγματικό βιολογικό του πατέρα, παρόλο που και εκείνη θέλησε να «μπαλώσει» λίγο την κατάσταση τονίζοντας ότι «από κοντά έμοιαζαν περισσότερο».

Αυτό όμως είναι η αφορμή για να επιστρέψουν οι δεύτερες σκέψεις.Ο Νικηφόρος θα το σκέφτεται συνέχεια και δεν θα μπορεί να το βγάλει στιγμή από το μυαλό του. Έτσι θα πάρει την μεγάλη απόφαση! Κρυφά θα επισκεφθεί ξανά το μικροβιολογικό κέντρο όπου είχε κάνει τις εξετάσεις και θα ζητήσει επανέκδοση των αποτελεσμάτων. Τότε λοιπόν θα συνειδητοποιήσει για τα καλά πως είναι παιδί του Μαθιού.

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

«Τέλος» Ζέτα Μακρυπούλια, Μάρκος Σεφερλής και Γρηγόρης Αρναούτογλου απο τον ΑΝΤ1 – Αυτό έχει συμβεί