Η Μαργέτα έχει καταλάβει με τον χειρότερο τρόπο στη σειρά Έρωτας Φυγάς, ότι οι δικοί της λάθος χειρισμοί οδήγησαν τα πράγματα εδώ που είναι τώρα και μετανιώνει γι’ αυτό. Ρωτάει την Αλεξάνδρα πώς είναι και εκείνη με δάκρυα στα μάτια της απαντάει ότι δεν ήθεκε να φτάσουν ως εδώ.

Η Μαργέτα της λέει ότι το ξέρει και δεν υπάρχει πια κουράγιο για άλλο μίσος, φωνές και καβγάδες. Μόνο πόνος και για τις δυο τους.

Η Αλεξάνδρα μαθαίνει ανακουφισμένη ότι ο Ιάσονας έχει διαφύγει κάθε κίνδυνο και λέει ότι δεν ήθελε να πεθάνει αλλά δεν άντεχε στην ιδέα ότι θα της πάρει τα παιδιά για πάντα όπως λέει με δάκρυα στη Μαργέτα. Εκείνη της λέει ότι είναι φυσιολογικό να της λείπουν γιατί είναι μια καλή μάνα και εκείνη της λέει ότι θα της τα πάει να τα δει αφού αυτό είναι το λιγότερο που μπορεί να κάνει αφού ξέρει και παραδέχεται ότι έχει κάνει και εκείνη πολλά λάθη.

Η Μαργέτα της τονίζει πως κι εκείνη από αγάπη για το παιδί της τα έκανε και  ελπίζει μια μέρα να τη συγχωρήσει. Αναγνωρίζει ό,τι κακό έχει κάνει. Το μόνο που ήθελε είναι η ευτυχία του γιού της αλλά θα σταθεί όσο μπορεί δίπλα στα παιδιά της γιατί τα αγαπάει όσο τίποτε άλλο. Είναι εγγόνια της και να ξέρει δεν θα τους μιλήσει ποτέ άσχημα για τη μάνα τους.

Η Μαργέτα κρατάει τον λόγο της και πηγαίνει στη φυλακή μαζί με τη Γεωργία και τα παιδιά, τον Γιωργάκη και τη μικρή Μυρσίνη. Οταν φωνάζουν την Αλεξάνδρα για επισκεπτήριο, την πηγαίνουν στο γραφείο της εισαγγελέως, της Νάντιας. Μόλις η Αλεξάνδρα βλέπει τα παιδιά της σχεδόν καταρρέει. Με μάτια γεμάτα δάκρυα τα αγκαλιάζει, τα φιλάει και δεν λέει να τα βγάλει από την αγκαλιά της.

Όμως η επίσκεψη είναι παράτυπη και χατιρική και έρχονται μετά από λίγο να την πάνε στο κελί της. Η Αλεξάνδρα φεύγει με σπαραγμό καρδιάς.

 

Έρωτας Φυγάς: Δείτε απόσπασμα της σειράς του OPEN

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Νεκρός ο Ισίδωρος στο φινάλε της σειράς;

Ντόμινο εξελίξεων και… εκατομμυρίων στον ΠΑΟΚ

Μαύρο Ρόδο: Χαμός με την Κύρα- Αποκαλύπτει την αλήθεια στην Αλεξία-Ο Λευτέρης μαθαίνει το νέο!