Με την αδρεναλίνη στο κόκκινο και την απόγνωση να τον σφίγγει σαν μέγκενη στη σειρά Σασμός, ο Μαθιός εισβάλλει στην αποθήκη των Αγγελάκηδων, προκειμένου να πάρει πίσω το όπλο του φόνου του Στεφανή, καθώς υποθέτει ότι ο Μανόλης το έχει κρύψει εκεί.

Δυστυχώς για εκείνον, όχι απλά θα μείνει με άδεια χέρια, αλλά μαθαίνει ότι το όπλο πλέον βρίσκεται στα χέρια του Παύλου. Στη συνέχεια, αναλαμβάνει δράση η Καλλιόπη, η οποία μπαίνει κρυφά στο σπίτι του Παύλου για να βρει το όπλο.

Τα πράγματα, όμως, δεν θα πάνε όπως τα περιμένει και την αντιλαμβάνεται ο Παύλος. Την ίδια στιγμή, ο Μαθιός, παραδομένος στις τύψεις και την αγωνία, καταρρέει. Η κρίση πανικού τον οδηγεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Η Βασιλική σπεύδει έντρομη κοντά του, αγνοώντας τι προκάλεσε αυτή τη διαταραχή στον άντρα της. Η αλήθεια δεν αργεί να φτάσει στα αυτιά της και να της προκαλέσει οδύνη και οίκτο. Ο άντρας που λάτρεψε έκρυβε τόσα χρόνια αυτό το εγκληματικό μυστικό.       

Στο μεταξύ, στο επεισόδιο της Τετάρτης, 19 Απριλίου οπότε και η σειρά επιστρέφει στην κανονική της ροή, βλέπουμε ότι τη στιγμή που ο Λευτέρης είναι σίγουρος πως όλα τελείωσαν, εμφανίζεται κάποιος ξαφνικά για να αναστρέψει την κατάσταση. Όσο η Βασιλική με τον Μαθιό αναθερμαίνουν τη σχέση τους, ο Αστέρης κάνει ένα δώρο στην Αργυρώ που τη συγκινεί πολύ. Ο Βαγγέλης ετοιμάζεται να φέρει εις πέρας μια αποστολή για λογαριασμό του Ευθύμη και η Μαρίνα προσπαθεί να καταλάβει τι παραμιλάει ο Αντώνης στον ύπνο του. Κι ενώ ο Τόλης είναι έτοιμος να δώσει τέλος στο μαρτύριό του και να κάψει το γράμμα, καταλαβαίνει ότι έχει παρέα μαζί του.

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ LIVE CASINO ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ!

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Τέλος αυτή η ηθοποιός από τη σειρά-Έτσι το ανακοίνωσε!

Μαρινάκης: Η αναζήτηση προπονητή στη Νότιγχαμ δείχνει που ψάχνει για τον προπονητή του Ολυμπιακού;

Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης τελειώνει με τον Βίκο-Αυτό είναι το σχέδιό του