Ο Σταύρος στη σειρά Σασμός ανησυχεί για τον Βαγγέλη που μπλέκεται ολοένα και πιο βαθιά στα γρανάζια του Φαρμάκη. Στο μεταξύ, ο Οδυσσέας, ο επικεφαλής του κυκλώματος εμπορίου όπλων και δεξί χέρι του Ευθύμη Φαρμάκη, παρακολουθεί τον Λευτέρη με την ‘Ελενα.
Δεν αργεί να ανακαλύψει την αλήθεια και όλα όσα αφορούν το παρελθόν του Λευτέρη και την αποστολή του ως μυστικού αστυνομικού. Η πιθανότητα ο Μανόλης να παραδώσει το όπλο στην αστυνομία πανικοβάλλει τον Μαθιό και την Καλλιόπη, οι οποίοι αποφασίζουν να δράσουν ακαριαία. Ο Ευθύμης δρομολογεί το τελικό σχέδιο εξόντωσης του Μαθιού, την ώρα που ο τελευταίος προχωρά σε μία κίνηση απελπισίας για να ανακτήσει το όπλο.

Μέσα στη σκοτεινιά και την απελπισία, μοναδική αχτίδα χαράς είναι ότι ο Αντώνης ανοίγει επιτέλους τα μάτια του στην εντατική έχοντας δίπλα του την Μαρίνα. Όλοι οι οικείοι του είναι χαρούμενοι που κέρδισε τη μάχη με το θάνατο αλλά εκείνος δεν είναι ο ίδιος άνθρωπος. Ο βαρύτατος τραυματισμός του προκάλεσε απώλεια μνήμης. Σοκαρισμένη η Μαρίνα δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο άνθρωπος που την κοίταζε στα μάτια με λατρεία και με το άγγιγμά του απάλυνε όλες τις συμφορές της ζωής της, δεν την αναγνωρίζει. Είναι μια ξένη για εκείνον και οι θεράποντες γιατροί του δεν μπορούν να δώσουν απάντηση, για την πλήρη επαναφορά του. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η ζωή του αλλάζει άρδην, όπως και της Μαρίνας, ενώ δεδομένης της κατάστασής του δεν θα μπορεί να εξασκήσει τα επαγγελματικά του καθήκοντα ως αστυνομικού διευθυντή Ρεθύμνου.

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Survivor All-Star: Έθεσαν βέτο για να είναι μαζί Κατσούλης και Μαριαλένα;

Ποιος παίκτης του Άρη «φλερτάρει» με τον Ολυμπιακό

Survivor All Star: Νέο εξώδικο της Ασημίνας στην AcunMedya – Αυτός ο όρος παραβιάστηκε