Σασμός: Ανατροπή-Γιώργος και Στέλλα γίνονται ζευγάρι!

Σασμός: Ανατροπή-Γιώργος και Στέλλα γίνονται ζευγάρι!

Επόμενα Επεισόδια

Στα επεισόδια που ήδη βλέπουμε στη σειρά Σασμός η Θοδώρα θα αρχίσει να έχει κάποιες επιπλοκές στην εγκυμοσύνη της.
Συντάκτης:

Στα επεισόδια που ήδη βλέπουμε στη σειρά Σασμός η Θοδώρα θα αρχίσει να έχει κάποιες επιπλοκές στην εγκυμοσύνη της. Ο Γιώργος θα της σταθεί, όμως εκείνη ατίθαση όπως είναι, δεν θα ακούσει τις υποδείξεις του γιατρού και της οικογένειάς της και δεν θα κάτσει ξαπλωμένη. Ειδικά όταν ο Νικηφόρος πεθάνει, θα θελήσει να είναι η πρώτη που θα τον αποχαιρετήσει και θα σταθεί στο πλευρό της Βασιλικής και του Μαθιού.

Ολα τα παραπάνω θα έχουν ως αποτέλεσμα, να χάσει το μωρό της. Ενα μωρό που περίμενε με χαρά, αφού ήξερε οτι αυτό θα έφερνε ακόμα μεγαλύτερη ευτυχία στην οικογένεια της. Η αντίδραση της όμως δεν θα είναι φυσιολογική. Η Θοδώρα θα πιστέψει πως αφού δεν μπορεί να χαρίσει στον άνδρα που αγαπάει ένα παιδί, θα είναι καλύτερα να χωρίσουν για να αναζητήσει εκείνος μια άλλη γυναίκα που θα μπορέσει μαζί της να κάνει οικογένεια. Ετσι, θα τον αφήσει και θα πάει στην Αθήνα, σε κάτι θείους της. Τον Γιώργο δεν θα έχει το κουράγιο να τον χαιρετήσει. Εκείνος απλά θα βρει ένα σημείωμα της με το οποίο θα τον ενημερώνει πως φεύγει και δεν θέλει να την ψάξει. Μέρα με τη μέρα, ο αστυνόμος θα βαλτώνει ολοένα και περισσότερο, γεγονός που θα προσέξουν οι συνάδελφοι του.

Αρχικά ο Μύρος και έπειτα ο Αντώνης, βλέποντας τον ψυχολογικά ράκος, θα τον παροτρύνουν να βγει έξω, να ζήσει, να χαρεί και να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή του, αφού η Θοδώρα δεν έχει πρόθεση να επιστρέψει στο χωριό και το σπίτι τους. Αυτός θα πει ότι ξεχνιέται με τη δουλειά αλλά ο Αντώνης προσπαθεί να τον μεταπείσει.

Η Θοδώρα θα επιστρέψει στο χωριό, αλλά η απόφαση για τη σχέση της με τον Γιώργο δεν θα αλλάξει. Για την ακρίβεια, δεν θα θελήσει να του δώσει μια ακόμα ευκαιρία παρόλο που θα τον βλέπει να μαραζώνει. Στο μεταξύ, η επαφή με την Στέλλα Καμαριωτάκη, για επαγγελματικούς λόγους, μόνο καλό θα του κάνει.

Οι επισκέψεις της στο γραφείο του θα αρχίσουν να πυκνώνουν, όμως και εκείνος θα ξεκινήσει να την συναντά τυχαία, κυρίως στο οινοποιείο του Παύλου, όπου θα δουλεύει στο εξής και ο πατέρας της.

Η δικηγόρος, χωρίς καν να το καταλαβαίνει, θα αρχίσει να έρχεται ολοένα και πιο κοντά μαζί του. Μοιραία θα ξεκινήσει μεταξύ τους μια όμορφη σχέση με γερές βάσεις που θα πέσει στην αντίληψη όλων.

Όμως, ο Γιώργος και η Στέλλα θα αργήσουν να συνειδητοποιήσουν οτι ο ένας έχει ανάγκη την παρουσία του άλλου στη ζωή του. Σύντομα οι δυο τους θα γίνουν ζευγάρι και μάλιστα δεν θα αργήσουν να επισημοποιήσουν την σχέση τους.  

Ιδιαίτερα χαρούμενος από αυτή την σχέση θα είναι ο Τάσος, που θα βλέπει την κόρη του για πρώτη φορά μετά από καιρό, ευτυχισμένη. Δεν θα αργήσει να της μιλήσει για το επόμενο βήμα στην σχέση τους, όμως η Στέλλα δεν θα θέλει να κάνει βιαστικές κινήσεις…

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Μία σφαίρα για τον Ισίδωρο- Θυσιάζεται η Αμαλία για να τον σώσει!

GP Αμερικής: Γιατί η COTA πηγαίνει προς το καλύτερο, όχι προς το μεγαλύτερο

Σασμός: Έτοιμος για το επόμενο χτύπημα ο Αντρέας-Ο Παύλος έρχεται σε ρήξη με την οικογένεια

 

Facebook Share: %CE%A3%CE%B1%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82%3A+%CE%91%CE%BD%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%AE-%CE%93%CE%B9%CF%8E%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%82+%CE%BA%CE%B1%CE%B9+%CE%A3%CF%84%CE%AD%CE%BB%CE%BB%CE%B1+%CE%B3%CE%AF%CE%BD%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B9+%CE%B6%CE%B5%CF%85%CE%B3%CE%AC%CF%81%CE%B9%21 Facebook Share: %CE%A3%CE%B1%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82%3A+%CE%91%CE%BD%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%AE-%CE%93%CE%B9%CF%8E%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%82+%CE%BA%CE%B1%CE%B9+%CE%A3%CF%84%CE%AD%CE%BB%CE%BB%CE%B1+%CE%B3%CE%AF%CE%BD%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B9+%CE%B6%CE%B5%CF%85%CE%B3%CE%AC%CF%81%CE%B9%21 Facebook Share: %CE%A3%CE%B1%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82%3A+%CE%91%CE%BD%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%AE-%CE%93%CE%B9%CF%8E%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%82+%CE%BA%CE%B1%CE%B9+%CE%A3%CF%84%CE%AD%CE%BB%CE%BB%CE%B1+%CE%B3%CE%AF%CE%BD%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B9+%CE%B6%CE%B5%CF%85%CE%B3%CE%AC%CF%81%CE%B9%21