Όλοι τον γνωρίζουμε ως σύζυγο της Αιμιλίας, γιατρό και κολλητό του Ευθύμη και του Παύλου στη σειρά Σασμός. Σύντομα όμως, όλοι θα καταλάβουν πως η θέση του είναι πολύ πιο περίπλοκη.

Ο Δημήτρης είναι ο εγκέφαλος πίσω από το κύκλωμα με το εμπόριο όπλων και αυτό θα φανεί σύντομα. Ο Ευθύμης λειτουργεί ως εκτελεστικο όργανο, ομως τις εντολές δίνει εκείνος.

Το παράδοξο σε όλο αυτό είναι ότι η Αιμιλία γνωρίζει για τη δράση του αλλά δεν αντιδρά. Αντίθετα, τον προστατεύει όταν εκείνος έχει προβλήματα με τον νόμο.

Στο μεταξύ, μία από τις πιο βασανισμένες ηρωίδες της σειράς είναι αναμφισβήτητα η Θοδώρα. Ερωτεύτηκε τον Πέτρο, ομως δεν κατάφερε να είναι μαζί του. Τη μέρα του γάμου της με τον Γιώργο, εκείνος έπεσε νεκρός, ενώ λίγο αργότερα που έμεινε έγκυος, δεν κατάφερε να φέρει στον κόσμο το παιδί του. Τη φετινή σεζόν όμωs φαίνεται η τύχη της να αλλάζει.

Γνώρισε τον Λευτέρη, και παρά τα προβλήματα της σχέσης τους, εκείνη στέκεται στο πλάι του. Μετά τις γιορτές όμως όλα αυτά θα αλλάξουν. Ο Λευτέρης θα αποκαλύψει την πραγματική του ταυτότητα αλλά και τον λόγο που τόσο καιρό φερόταν με τον συγκεκριμένο τρόπο. Ποια η θέση της Θοδώρας; Σίγουρα στην αρχή θα ενοχληθεί, όμως κσταλαβαίνοντας πως το ένστικτό της δεν την διέψευσε, δηλαδή ο Γιώργος (Λευτέρης) την αγαπάει, θα μείνει κοντά του και σύντομα θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, δίνοντας χαρά στον Παντελή και την Άννα που ήθελαν τόσο πολύ να τη δουν να φτιάχνει τη ζωή της!

 

Σασμός: Δείτε απόσπασμα από το τελευταίο επεισόδιο της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

ΕΡΤ1: Με αυτά τα πρόσωπα θα υποδεχθεί το 2023

Σενάριο για αποχώρηση-έκπληξη στον ΠΑΟΚ!

Τρία Μίλια: Νεκρός ο Μάρκος-Αυτός τον σκοτώνει!