Ο Δημήτρης Μαμιός, ο Μύρωνας στη σειρά Σασμός, ο αγαπημένος ήρωας που προσπαθεί να αναδεικνύει το τεχνοκρατικό προφίλ της αστυνομίας, με τις στατιστικές και τις ιδέες του από το FBI έχει μία ευαίσθητη καρδιά και ανεπτυγμένο το αίσθημα του καθήκοντος.

Ο ηθοποιός μίλησε στον Τηλεθεατή για το ρόλο που υποδύεται και για το κίνητρό του, να σταθεί στο πλευρό της Άσπας, η οποία βιώνει για μια ακόμη φορά τον πόνο της απώλειας.

Ο Μύρωνας στέκεται πλάι στην Άσπα, η οποία ακόμη παλεύει με την απώλεια του αδικοχαμένου Άγγελου και επέστρεψε όχι επειδή πέθανε ο Άγγελος, αλλά επειδή θέλει να είναι κοντά σε αυτόν τον άνθρωπο που θρηνεί ξανά. Ο σκοπός του δεν είναι να παρέμβει και να δημιουργήσει σχέση, επειδή βρήκε μια ευκαιρία. Θέλει να είναι δίπλα σε έναν άνθρωπο που τον αγαπάει. Στην ερώτηση τι συναισθήματα νιώθει η Άσπα για τον Μύρωνα εκείνος απάντησε «για να δούμε».

Ο ίδιος ομολογεί πως αν ήταν σεναριογράφος, θα έδινε σε αυτό το ζευγάρι μια ευκαιρία να εξελιχθεί η σχέση τους. Γιατί και ο χαρακτήρας του Μύρωνα δεν έχει σχέση με τους προηγούμενους δεσμούς της Άσπας, είναι διαφορετικός.  Ο ένας συμπληρώνει τον άλλο!

Από την άλλη παραδέται ότι σκοπός των… αστυνομικών είναι να βάλουν στο χέρι τον Ευθύμη Φαρμάκη!

«Από πλευράς αστυνομίας, η έρευνα είναι εν εξελίξει, οπότε δεν Θέλω να πω περισσότερα. ‘Οποιος είναι ένοχος, Θα κριθεί από τη δικαιοσύνη και αν βρεθούν τα κατάλληλα στοιχεία, Θα τον συλλάβουμε» παραδέχεται ο «Μύρωνας».

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Αυτά τα ζευγάρια οδηγούνται στο χωρισμό!

ΠΑΟΚ: Αποκάλυψη! Εκεί θα παίζει ο Βιεϊρίνια

The Voice of Greece: Επιστρέφει αλλά με αλλαγές-Τέλος όσα ξέραμε!