Τον αγάπησε με πάθος αλλά όταν έρθει η στιγμή, η Ντίνα θα φορέσει τις χειροπέδες στον Βαγγέλη Πανταζή στη σειρά Σασμός, τον βοηθό του Ευθύμη Φαρμάκη. Όλα θα ξεκινήσουν από τη στιγμή που η βοηθός του Αντώνη θα βρει στο σπίτι τού Βαγγέλη ένα μπλουζάκι με αίματα. Θα το στείλει κατευθείαν για έλεγχο και όταν της επιβεβαιώσουν πως το αίμα ανήκει στον Ξαξίρη, τον άντρα από τα Γιάννενα που βρέθηκε θαμμένος στο βουνό, θα βρεθεί έξω από την πόρτα του πρώην της.

Της λέει πως την αγαπούσε και δεν ήθελε να την χάσει ενώ της ομολογεί πως προσπάθησε πολλές φορές να το κόψει αλλά δεν τα κατάφερε. Της λέει πως αν τον αφήσει ελεύθερο δεν θα το ξανακάνει και της τονίζει πως αφήνει σε κείνη την απόφαση. Η Ντίνα φορώντας του τις χειροπέδες, του λέει πως θεωρεί ότι ο εαυτός του είναι πιο επικίνδυνος από τον ίδιο και επειδή και εκείνη τον αγάπησε, έτσι θα έχει την ελπίδα ότι θα καταλάβει το κόστος των πράξεών του.

Ο Σταύρος είναι παρόν και παθαίνει σοκ βλέποντας τον αδελφό του με τις χειροπέδες. Το μόνο που τους μένει είναι να αγκαλιαστούν και να αποχαιρετίσουν ο ένας τον άλλον.

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Αυτή η νύχτα μένει: Το τέλος του Χρήστου και του Στρατή ήρθε-Χωρισμός για Γιώργη και Νίτσα

O Rins πάει Yamaha…

Έρωτας Φυγάς: Στη φυλακή η Μαργέτα-Με αυτόν τον τρόπο «αποτελειώνει» την Αλεξάνδρα!